Sportszemle — 2017/02/07 at 06:30

Sportszemle 2017.02.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A bedugult budapesti Alagút és a kukába öntött pezsgő

Drámatagozatok tananyaga lehet az, ami az Egyesült Államokban a négy major sport döntője közül háromban megesett. A sort a tavaly nyári NBA-finálé nyitotta, ahol a Golden State Warriors már 3-1-re vezetett a Cleveland ellen. A hihetetlen történet ősszel folytatódott, amikor a Cleveland Indians 3-1-re vezetett a Chicago Cubs ellen a baseball-liga döntőjében.

Eklemovics: Olyan ez, mintha Mourinhót hoznánk Magyarországra

A Telekom Veszprém sportigazgatója nyilatkozott a bakonyi gárda új vezetőedzőjéről.

Megvásárolhatók-e az olimpiai érmek?

A riói és a londoni nyolc olimpiai aranyérmet tekintve a magyar sport eredményessége első ránézésre remeknek mondható, pláne a hasonló méretű, gazdasági erejű országokkal összehasonlítva.

Női kosárlabda Eb: a spanyolokkal kezdenek a mieink – NSO

Az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes spanyolok ellen kezdi meg szereplését a magyar női kosárlabda-válogatott a júniusi, csehországi Európa-bajnokságon. A kontinentális szövetség hétfői tájékoztatása szerint kialakult a csehországi torna végleges menetrendje, ennek értelmében június 16-án Stefan Svitek szövetségi kapitány együttese a 2015-ben Budapesten Eb-harmadik spanyolokkal csap össze. Másnap a legutóbbi vb-n 9., az Eb-n 11.

Idén már Overdose csikóinak szurkolhatunk

Tíz évvel a legendás csodaló első versenye után rajthoz állnak az utódai, a kétéves telivérek.

A világbajnokságról is lemaradnak az orosz sportolók

Döntött a Nemzetközi Atlétikai Bizottság: marad az eltiltás.

Párizs kampánya beindult, szinte most azonnal meg tudnák rendezni az olimpiát

A 2024-es olimpia megrendezésére pályázó Párizs megkezdte a nemzetközi kampányát. A pályázat hivatalosan angol nyelvű “Made for Sharing” szlogenjét a francia nemzeti színekkel megvilágított Eiffel-toronyra péntek este kivetítve fedték fel a szervezők, írja az MTI. „Az olimpiai játékok szenvedélyét példa nélküli ünnepléssel szeretnék megosztani a stadionokban és az utcákon is” – mondta a nemzetközi sajtónak Tony Estanguet, a pályázati bizottság társelnöke.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Super Bowl reklámspotok 2017

Vicces, kínos, megosztó, szívhez szól, ötletes. Idén is volt mindenféle reklám a Super Bowl alatt, nézzük, melyikek érdemelnek kitüntetett figyelmet.

Close