Sportszemle — 2017/01/24 at 06:30

Sportszemle 2017.01.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vége az Ecclestone-korszaknak, lemondatták az F1-főnököt

Még a BBC által vázolt forgatókönyvnél is gyorsabban kitették Bernie Ecclestone-t a Forma-1-ből, a német Auto Motor und Sport ugyanis úgy értesült, hogy megfosztották posztjától az F1 eddigi vezérigazgatóját. Ezt maga a 86 éves milliárdos üzletember ismerte el a német lapnak, a Liberty Media Group viszont még nem adott ki közleményt, az Autosport úgy tudja, ők kedden jelentik be Ecclestone távozását és az utódlását is.

Olimpia: szerdán dönthetnek a helyszínkiválasztási javaslatról

A változtatások között szerepel például, hogy a Kincsem Parkban ideiglenes öttusaközpontot alakítanának ki az olimpia idejére. Mint a Budapest.hu oldalon közzétett előterjesztés mellékletében olvasható, a nemzetközi sportszövetséggel folytatott folyamatos egyeztetések nyilvánvalóvá tették, hogy az Olimpiai Stadionban az atlétikai versenyszámok előtt kevés az idő a megfelelő pályaátalakítások elvégzésére.

Világbajnok lehet Michelisz a Hondával

A címben szereplő kérdésre igen a válasz, a túraautó-világbajnokságban szereplő Honda gyári csapata ugyanis hivatalos közleményben jelentette be, hogy a Tiago Monteiro, Michelisz Norbert, Ryo Michigami hármassal vág neki a 2017-es

“Puhl Sándor ideje lejárt” | 24.hu

Bede Ferenc szerint is reformra van szükség a magyar játékvezetésben. Csak nem olyanok, amiket Kubatov Gábor mondott.

Öt ok, amiért férfi kéziseink legyőzték az olimpiai bajnok dánokat

Bár a magyar férfi kézilabda-válogatott már javában a Norvégia elleni keddi világbajnoki negyeddöntőre készül, mi még kanyarodjunk vissza a dánok kiejtéséhez. Összeszedtünk öt olyan tényezőt, amely hozzájárult az emlékezetes sikerhez, és erről kikértük Xavier Sabaté szövetségi kapitány véleményét is.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.01.23.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close