Sportszemle — 2017/01/19 at 06:30

Sportszemle 2017.01.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Csúcsversennyé válna a Tour de Hongrie

Az elmúlt két évhez hasonlóan idén is Szombathelyről rajtol és Budapesten ér véget a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny. A viadal szerdai sajtótájékoztatóján Eisenkrammer Károly, a szervezőbizottság elnöke ismertette, hogy a hatnapos Tour de Hongrie-n rajt- vagy célállomás lesz Keszthely, Zalaegerszeg, Velence, Siófok, Paks, Cegléd, Karcag, Miskolc és Jászberény is.

Ezen a kiállításon megéri leizzadni

Fotó: Balogh Dávid / Magyar Nemzet A sport és a kiállítás szavak együtt eddigi ismereteink szerint leginkább közszemlére tett gyűjtemények, egy csapathoz kötődő műtárgyak vagy egy híresség ereklyéinek vitrinekben való megjelenítését jelentette. A The Champion – A Bajnok című expót viszont interaktív élményparkként, high-tech sportkiállításként, illetve a „A bajnokok világa, ahogy még sosem láthattad” mottóval hirdetik.

Vb 2026: Van Basten szétlövést javasol a tizenegyesek helyett – NSO

Marco van Basten, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) technikai igazgatója jégkorongos mintára szétlövést javasol 2026-ban a 48 csapatos világbajnokság csoportszakaszában a döntetlenre álló mérkőzések eldöntésére. A FIFA nyolc nappal ezelőtt közölte, hogy kilenc év múlva minden eddiginél nagyobb mezőny lesz a vb-n, s az első körben a csapatok várhatóan 16 hármas csoportban küzdenek meg.

A legstresszesebb meló az övék, mégse beszélnek róluk

A Green Bay Packers-irányító Aaron Rodgers klasszisformában játszik az idei NFL-rájátszásban, mi is odavoltunk a passzaitól. A Pittsburgh Steelers-futó Le’veon Bell 170 yardot futott a Kansas City Chiefs ellen megnyert főcsoport-elődöntőben, ami az elmúlt évek legjobb rájátszásbeli teljesítménye egy futótól. Arról viszont nagyon kevesen beszélnek, hogy az alapszakaszban sokat ekézett rúgójátékosok lettek az igazi hősei az idei rájátszásnak.

Magyar játékos az egyik legjobb európai kiscsatár

Hanga Ádámot választották meg holtversenyben a legjobb kiscsatárnak a kosárlabda Euroligában szereplő klubok

„Meztelen vagy, ott áll fél méterre és téged néz”

Bizonyára egyikünk számára sem kellemes dolog, ha vizeletmintát kell adni egy vizsgálat miatt, sok férfi már azt is nehezen tűri, ha a mellette lévő piszoárnál ürít valaki. Mondhatni, nagyjából ez a kettő egyszerre zajlik egy doppingellenőrzéskor, de úgy, hogy egy orvosnak kifejezetten figyelnie kell a tevékenységet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

„The Champion, a bajnok benned él” kiállítás

Nehéz kategóriába sorolni a "The Champion" tárlatot. A rendezők leírása szerint színházi produkcióval tarkított interaktív családi sportélménypark látogatható Budapesten a...

Close