Sportszemle — 2017/01/17 at 06:30

Sportszemle 2017.01.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Fa Nándort méltatják: feltette Magyarországot az óceáni vitorlázás térképére

Fa Nándor feltette Magyarországot az óceáni vitorlázás térképére azzal, hogy január 9-én ötödik alkalommal érte el a Horn-fokot – szóltak elismerően a magyar hajós teljesítményéről francia szakemberek Varga Lajos szerint. Az M4 Sport Sportreggeli című hétfői műsorában Varga Lajos a Spirit of Hungary Team képviseletében a dicsérő szavak mellett azt is elmondta, hogy Fa Nándor már megtette a táv háromnegyedét, és a nyolcadik helyen halad a Vendée Globe földkerülő versenyen.

Csernus doktor szerint a bírónak mindig igaza van

Mint arról Császár Gábor a hivatalos bejelentés előtt beszélt a múlt héten, férfi kézilabda-válogatottunkkal foglalkozik Csernus Imre pszichiáter, aki nem először téved a sport területére. Vívóink közül Szász Emese került hosszabb távú kapcsolatba vele, a 2009-es vb-ezüstérem kiharcolásakor férfi párbajtőr-válogatottunk mellett is kapott szerepet.

Kézilabda: kilenc év után újra hazai pályán a BL-ben az FTC – NSO

Kilenc esztendő után ismét a Népligetben, az Elek Gyula Arénában játszhat Bajnokok Ligája-mérkőzést a Ferencváros női kézilabdacsapata – adta hírül a fradi.hu. Jó hír: újra a Népligetben játszhat BL-meccset a Fradi (Fotó: Koncz György) Az Európai Kézilabda-szövetséggel folytatott tárgyalások sikerrel zárultak, a középdöntő mindhárom hazai találkozóját az Elek Gyula Arénában rendezheti meg az FTC.

Csapatként bizonyítottak a rövidpályás gyorskorisok

Elsősorban csapatként bizonyítottak a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók a vasárnap befejeződött torinói Európa-bajnokságon Darázs István, a magyar szövetség gyorsasági szakágának vezetője szerint. “A férfiak egymást segítve értek el kiváló eredményeket – mondta az MTI-nek a sportvezető arra utalva, hogy Knoch Viktor például mindkét pontszerző részhajrát megnyerte a 3000 méteres szuperdöntőben, ezzel segítette Liu Shaolin Sándort, aki végül összetettben második lett.

Lenyomhatja a focit a futódivat

Négy százalékkal növekedett tavaly a Budapest Sportiroda (BSI) eseményein a nevezőszám. Elégedett ezzel, vagy többre számított? – Nem volt egyszerű, mert 2015 a futás jubileumi éve volt, a három budapesti verseny 30. évfordulója, egy ilyen alkalom pedig mindig jobban megmozgatja a mozgást kedvelők érdeklődését, illetve a nosztalgiázókét is.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Különleges módon ünnepelte a touchdown-t, erre a szurkolók megrohanták adományokkal az Üdvhadsereget

A játékost először meg akarták büntetni, de az ügy új fordulatot vett. A végén mindenki jól járt.

Close