Sportszemle — 2017/01/05 at 06:30

Sportszemle 2017.01.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Dárdai büntet a karácsonykor felszedett kilókért

Dárdai Pál a csapategység és a fegyelem fenntartása miatt keményen bünteti játékosait, akár ezer eurót is kiróhat rájuk. A Bz-berlin.de lehozta, mi mennyibe kerül a Hertha edzőjénél. Dárdai kedden tartotta meg első edzését az ünnepek után, tíz játékosa is hiányzott, de emiatt egyiküket sem kell büntetnie most, mindannyian igazoltan voltak távol.

Indul az atlétika Nitro cirkusza

Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke szerint nagy szüksége van a sportágnak az olyan újító jellegű versenyekre, mint a február eleji Nitro

Budapest 2024 tanácsadás: 7,25 milliárd plusz áfa

Aki még elhiszi, hogy annyiért rendezne Budapest 2024-ben olimpiát, amennyit mondanak, akkor most gondolja újra. Az Európai Unió hivatalos lapjában szerdán megjelentett közlemény szerint a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. nettó 1 491 495 000 forinttal megemeli az olimpiai pályázat elkészítéséhez szükséges külső szakmai tanácsadói feladatok ellátására fordított összeget.

Különleges verseny Egér és Katinka közt

A medencében jelenleg nincs ellenfele a világ legjobb úszónőjének ama képzelt figurán kívül, aki csak Hosszú Katinka fejében létezik. Egyes „számokban” azért mégiscsak van: Egerszegi Krisztina, akit egy-egy mutatót tekintve már előz!

Új feltételrendszer a doppingoló oroszoknak

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) új feltételrendszert alakított ki azoknak az orosz versenyzőknek, akik indulni szeretnének nemzetközi viadalokon, írta az MTI. Közleményében az IAAF kiemelte, hogy az orosz szövetség felfüggesztése nem változott, így az ország atlétáinak kérvényt kell benyújtaniuk ahhoz, hogy független színekben részt vehessenek a versenyeken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Amerikaifocis Instagram játékkal indítja az évet a KFC

A közösségi médián keresztül igyekszik megfogni a fogyasztókat a gyorsétterem-lánc az amerikaifutball szezon hajrájában. Indul a Kentucky Fried Football Challenge.

Close