Sportszemle — 2016/11/11 at 06:30

Sportszemle 2016.11.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Már így is túl nagy üzlet a foci

Fotó: Béres Attila / Magyar Nemzet – Mondják, hogy a futball állapota a társadalom állapotát is tükrözheti. Egyetért ezzel? – Tényleg vannak bizonyos országok, ahol ezt fel lehet fedezni. Ott van például a német válogatott. Erősek, ügyesek, koncentráltak, céltudatosak, a német társadalom sok tulajdonságának megfelelnek.

Két év múlva az ország bármelyik pontján megtanulhatnak úszni a gyerekek

Balog Zoltán szerint a kormány célja, hogy 2018-ra ne legyen olyan járás Magyarországon, ahol nincs tanuszoda, így minden iskolás gyerek megtanulhat

A Puskás Akadémia 22 takarító és további 86 alkalmazott fizetésére kért támogatást | 24.hu

A felcsúti utánpótlásközpont lehet Magyarország legtisztább létesítménye.

„Magamban kellett helyretennem a dolgokat” – így építi fel újra mag

Az alkata és a tehetsége is megvan ahhoz, hogy komoly átlövő legyen belőle, a világklasszisokkal teletűzdelt Győrben azonban nem tudott igazán kibontakozni, így a nyáron légiósnak állt, és elfogadta az őt kitartóan ostromló Thüringer HC ajánlatát. A váltás eddig egyértelműen bejött, a Bundesliga egyik élcsapatánál folyamatos játéklehetőséghez jut, bár mint mondja, még nem tart ott, ahol szeretne.

„Nyílt versenyre kell késztetni a klubokat az állami pénzekért”

A magyar labdarúgókluboknak nem kell különösebben megszenvedniük azért, hogy pénzhez jussanak – mondta a Digi Sport Reggeli start című műsorában Zsiborás Gergő. A Forbes magazin újságírója rámutatott a honi foci „különleges” gazdasági szerkezetére. Hazánkban ugyanis „a legnagyobb bevétel, amely a klubokhoz befolyik, az így vagy úgy, de adófizetői pénz”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.11.10.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close