Sportszemle — 2016/08/25 at 06:30

Sportszemle 2016.08.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Budapesten az UEFA elnökjelöltjei

Az európai szövetség mindhárom elnökjelöltje ismerteti programját a visegrádi országok labdarúgó-szövetségeinek szerdai, budapesti

Így teljesítettek a fideszes vezetésű sportágak

A 2010-ben hatalomra kerülő második Fidesz-KDNP-kormány a társasági adó újszerű felhasználásának lehetőségével alaposan kinyitotta a sportbüdzsé erszényét, több tízmilliárd forinttal nőtt meg az egyes sportágakba áramló összeg. A létesítmények, stadionok rekonstrukciójára fordított keret szintén jócskán megnövelte az addigi költségvetést, amely a korábbi évi néhány tízmilliárdról 2014-re már közel 170 milliárdosra duzzadt.

A Barcelonába igazolt a Debrecen utánpótlás játékosa

Könnyen lehet, hogy Debrecenben találták meg az új Lionel Messit. A Debreceni Labdarúgó Akadémia U10-es csapatának játékosa, Szabó Csongor a Barcelona utánpótlásában folytatja pályafutását. A 2006-ban született fiú több száz társával együtt vett részt egy válogatáson, ahol felfigyeltek rá, és megkapta a lehetőséget, hogy nyártól a világ egyik legerősebb csapatának utánpótlásában futballozhasson, írta a klub hivatalos honlapja.

Megmérték, hogyan savasodik a fociválogatott

Közeledik a Feröer elleni vb-selejtező, ezért Bernd Storck nagyon kíváncsi, milyen kondiban vannak a fociválogatott tagjai. Az orvosi stáb egy laza kocogás után a megmérte a játékosok laktátszintjét, közben a kapitány elmagyarázta, miért fontos ez, és mi a problémája a hazai klubok saját tesztjeivel.

Federer és Nadal összeáll egy párosra, jön a Laver-kupa | 24.hu

Karla és Heli végigstoppolta Európát egy piros bútordarabbal, hogy felhívjákl a figyelmet a menekültproblémára, egyúttal a menekült gyerekek taníttatásának hiányára. A Szabadság hídon, utolsó állomásukon találkoztunk velük.

Háborúhoz vezet, ha tovább erőltetik a Szuper Ligát

Az UEFA elnöki székére pályázó Alexander Ceferin meglehetősen egyértelműen fogalmazott, amikor arról beszélt, mi történik, ha a vezető európai klubok új forrás után néznek a Bajnokok Ligája helyett.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sport témájú álláskereső oldal indult

Karrier a sportban néven új álláskereső oldal indult. A tematikus honlap kifejezetten a sport területére fókuszál.

Close