Uncategorised — 2016/08/17 at 06:30

Sportszemle 2016.08.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kozák-Szabó: 20 éve bízunk egymásban, beolajoztuk a biciklit

Női kajakpáros 500 méteren az előző négy olimpián a magyarok két arany- és két ezüstérmet nyertek. A Szabó Gabriella, Kozák Danuta páros Rióban 51 ezredmásodperccel, szemmel alig látható különbséggel, óriási versenyben múlta felül a németeket, a Weber, Dietze egységet. Egész Magyarország legeredményesebb versenyszáma az utóbbi időben ez a versenyszám.

Thomas Doll kíméletlen kritikát fogalmazott meg az NB1-gyel szemben | 24.hu

Az általános edzői felfogással és a zöldek játékosállományának minőségével magyarázza, hogy Fradinak semmi esélye a BL-csoportkörre. Elgondolkodtató.

A fiatal magyar, aki hetekig froclizhatta osztrák társait a kettő-n

Még csak 20 éves, de már játszott a Chelsea ellen, pályára lépett az Európa-ligában, és gólpasszt adott a bécsi derbin. Szántó Tamás, a Rapid Wien játékosa egy héttel ezelőtt volt először kezdő a felnőttcsapatban tétmeccsen az Austria Wien elleni mérkőzésen (4-1-es Rapid-siker).

Vajon miért laknak a kínai sportolók az oroszok mellett Rióban?

Az olimpiai faluban 31 többemeletes épület van, a legtöbb az ott lakó olimpikonok országának zászlóival kidíszítve. De miért lakik egy épületben az Egyesült Arab Emirátus, Elefántcsontpart és Hongkong, miért van Oroszországnak, Kínának vagy az Egyesült Államoknak saját épülete, miért lakik a menekült csapat Szlovákia és Bosznia-Hercegovina sportolóival együtt?

Hargitay András: Katinka nem gép

A szakember az MTI-nek elmondta: mindennél többet elárul, hogy a csapat az amerikaiak és az ausztrálok mögött a legtöbb érmet szerezte, ráadásul az 1992-es olimpia óta nem szerepelt ilyen jól az ötkarikás játékokon. A hatalmas amerikai fölényről szólva – nevezetesen, hogy több számot nyertek, mint a többi ország együttvéve – elmondta: a legnyomósabb érv az időeltolódás, hiszen a döntőket közép-európai idő szerint hajnali három órakor rendezték.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Nagyobb hangsúlyt fektet a jövőben a NOB az ifjúsági olimpiára

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság elfogadta azt az intézkedéscsomagot, amely az ifjúsági olimpiai játékok megerősítését célozza. A program fontos része a...

Close