Sportszemle — 2016/08/03 at 06:30

Sportszemle 2016.08.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A milliárdok sem segítettek a magyar állami foci totális csődjén

Az illúziók – ha voltak egyáltalán – elvesztek, a huszonegyedik századi állami futball csődje kiteljesedni látszik. A privilegizált klubok közül az FTC legalább itthon kiemelkedik a mezőnyből, és a nézőszáma is magasan a szerény átlag fölött van, de bizony a zöld-fehér klub esetében is fel lehet tenni a kérdést: arányos-e a ráfordítás az eredménnyel?

Korábbi focivezető lett a győri kéziklub elnöke

A Győri ETO Kézilabda Club tagjai az egyesület keddi közgyűlésén Bartha Csabát választották a Győri Audi ETO KC elnökévé, az új vezető megbízatása három évre

A színekkel meglepték az asztaliteniszezőket az olimpián

Már a riói olimpia helyszínen készülnek a magyar asztaliteniszezők is, akiknek egyelőre szokatlan a csarnok színösszeállítása, pontosabban az, hogy a türkiz színű asztalok mellett zöld a csarnok talaja, olvasható a Magyar Olimpiai Bizottság honlapján. Megjegyzik, hogy azért a versenyek kezdetéig még van hozzászokni ehhez.

Kreatív Online – Minden sikeres sportoló mögött áll egy csapat

A Posta Biztosító mint a Magyar Olimpiai Csapat arany fokozatú támogatója és egyben biztosítója, 2016. július 29. és 2016. augusztus 22. között „A biztonság aranyat ér” elnevezéssel egy online, valamint ATL és BTL felületeken futó image kampányt indít. Kampánycél: A kampány célja kettős, egyrészről a Posta Biztosító márkaismertségének növelése, másrészről az értékesítés támogatás a feladata.

Ez a Himnusz-változat szól majd, amikor dobogóra állnak az olimpikonjaink

A MÁV Szimfonikus Zenekar elkészítette a Magyar Himnusznak azt a 90 másodperces zenekari változatát, melyet az olimpiai játékokon és az olimpiai eseményeken fognak játszani. A zenekart a Magyar Olimpiai Bizottság kereste meg, a dallam először Rióban csendülhet fel. Erkel Ferenc zeneművét az Erkel Ferenc Társaság hitelesítette.

Gyurta Dániel sportdiplomataként is tovább építi a karrierjét

Augusztus 18-án hirdetik ki, hogy melyik négy sportoló kerül be a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói bizottságába. A jelöltek között van Gyurta Dániel is, akinek már angol nyelvű kampányvideóját is

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.08.02.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close