Sportszemle — 2016/07/21 at 06:30

Sportszemle 2016.07.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Armstrong doppingolt, de más trükköt is használt?

Greg LeMond háromszor nyerte meg a Tour de France-t, az utóbbi években újra testközelből követi végig a versenyt. A L’Equipe-nek nyilatkozó exbringás egyre több figyelmet fordít a rejtett motorokra, gyanúsnak tart több teljesítményt. Arról is mesélt, hogyan próbálta ki a magyar mérnök, Varjas István motoros bringáját.

F1: minden, amit a 31. Magyar Nagydíjról tudni kell – NSO

A hét végén rendezik meg a Hungaroringen a 31. Magyar Nagydíjat. Összefoglaltunk mindent, amit tudni érdemes, ha utazik a helyszínre vagy televízión nézi az eseményeket. Július 21., csütörtök 17.00-19.00: bokszlátogatás a 3 napos bérlettel rendelkezőknek Július 22., péntek 10.00-11.30: F1, 1. szabadedzés 12.00-12.45: GP2, szabadedzés14.00-15.30: F1, 2.

Máris kész a könyv a magyar válogatott Eb-szerepléséről

A CSAPAT 2016 címmel mindössze tíz nappal a döntő lefújása után könyv jelent meg az idei labdarúgó Európa-bajnokságról, melynek középpontjában a magyar válogatott franciaországi szereplése áll. Kocsis András Sándor, a Kossuth Kiadó elnök-vezérigazgatója a kötetet bemutató szerdai budapesti sajtótájékoztatón azt mondta, a portugálok elleni harmadik csoportmérkőzés után döntött a megjelentetésről, mert úgy érezte, a magyar válogatott nagyszerű történetét mindenképpen meg kell örökíteni.

Hanga Ádám az Eb-ig repítené a válogatottat

Megkezdte a felkészülést Kecskeméten az augusztus-szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőkre a férfi kosárlabda-válogatott, amelynek célja a kijutás a jövő őszi kontinenstornára. Az első edzésen még nem vett részt a honosított Jarrod Jones, mint ahogy a spanyol Vitoriát erősítő Hanga Ádám is csak augusztus elején csatlakozik társaihoz, addig egyéni munkát végez.

Eb 2016: az UEFA szerint ez a meccsünk ott van a top 5-ben

Vajon tényleg ez volt az idei labdarúgó Európa-bajnokság öt legjobb mérkőzése? Ezt kérdezi az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), amely a Magyarország-Portugália (3-3) mérkőzéssel kezdi felsorolását. A magyar szurkolótábor az emlékezetes lyoni mérkőzésen (Fotó: Hegedüs Gábor) „Volt itt minden: érvényesült a meglepetésfaktor, támadás támadást követett, gyönyörű gólok születtek” – írja az UEFA honlapján megjelent cikk szerzője, felelevenítve kulcspillanatait annak a mérkőzésnek, amelyen Portugália csatlakozott Magyarországhoz a legjobb tizenhat között.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Először lett nem futball klub a világ legértékesebb sport klubja

Az amerikai Forbes magazin 2011 óta állítja össze a világ legértékesebb sport klubjainak listáját. Eddig mindig a labdarúgás adta az...

Close