Sportszemle — 2016/07/19 at 06:30

Sportszemle 2016.07.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kreatív Online – Miért ijedt meg a vizes vébé új arculatának tervezője?

Amikor a FINA-logót tervezted, honnan merítettél inspirációt? A logó tervezését gyűjtések és rengeteg kép, népművészeti motívum átnézése, vizsgálása, rajzolása előzte meg. Lényegében több matyó és kalocsai mintát láttam fél év alatt, mint az elmúlt 27 évben bármikor. Az inspirációt már a tervezés legelején ez adta, hiszen egy Magyarországon megrendezett világversenyhez ezt éreztem a legkézenfekvőbbnek.

Babos már majdnem a top tízben a világranglistán

A wimbledoni döntőnek köszönhetően a magyar teniszező hét helyet javítatva a 11. pozícícióba jött fel a párosok

Nem csak Dzsudzsák a magyar futball egyetlen zsenije, itt egy újabb | 24.hu

Bognár István iskolapéldája a magyar futballban honos rossz edzői felfogásának.

A Wada eltiltaná az orosz sportolókat az olimpiáról

FRISSÍTÉS: A nemzetközi doppingellenes szervezet az összes nemzetközi sportversenyről eltiltaná az orosz sportolókat, beleértve a jövő hónapban megrendezendő riói olimpiát is – írja az AFP. Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy a 2014-es téli olimpiával kapcsolatos vizsgálat eredményeinek nem lesz következménye a riói játékokra.

Eb 2016: Ázsiában 4 ezer embert letartóztattak | 24.hu

Összehangolt razziák során történtek a letartóztatások. Hatalmas pénzösszegek mozognak ebben az iparban.

A diszkosz forradalmárjától a Risztov-féle hajráig

Az eddigi 27 nyári olimpián összesen 168 aranyat szereztek a magyar sportolók. Akadtak ezek között előre megjósolható biztos sikerek, de meglepetések is. Vajon mi köze Mürón híres diszkoszvető szobrának az első magyar atlétaaranyhoz? Hogyan lehet három év alatt bajnokká fejlődni sportlövészetben? Előny lehet-e úszásban a surranópálya? Az Origo olimpiatörténeti sorozatának 1.

NB I: 17 fiatal játszott az 1. fordulóban – ebből négy az MTK-ban –

Elrajtolt a labdarúgó NB I 2016-2017-es idénye! Nézzük, a csapatok hány 1996-os vagy későbbi születésű játékost szerepeltettek a Magyar Labdarúgó-szövetség által ajánlott „fiatalszabály” fényében! Mint ismert, az előző idényhez képest változott a fiatalok szerepeltetésére vonatkozó ajánlás.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a reklám biztosan meghozza a kedvet a paralimpiához!

A brit Channel 4 tévécsatorna csodálatos beharangozót készített a riói paralimpiai játékok közvetítésével kapcsolatban. A szuperemberek köztünk vannak!

Close