Sportszemle — 2016/07/15 at 06:30

Sportszemle 2016.07.15,

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ha kirabolnák Rióban, adjon oda mindent

Az olimpiai, illetve paralimpiai játékokra Rio de Janeiróba készülő magyar állampolgárokat óvatosságra inti a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) konzuli szolgálata, írja az MTI. Az augusztus 5-21. között olimpiai, szeptember 7-18. között pedig paralimpiai játékokon sok magyar szurkolóra lehet számítani. A konzuli szolgálat nekik akar segíteni.

Magyarként ír sporttörténelmet Finnországban

Akik azt gondolják, hogy a 21. század üzletileg kőkemény, olykor csalásokkal és doppinggal átitatott élsportjából kiveszett a romantika, azok olvassák el a következő történetet. Egy magyar fiatalember Finnország első asztaliteniszezője lesz az idei nyári olimpián: a 25 éves Oláh Benedek az északi ország zászlaja alatt valósíthatja meg az álmát, amiért egész életében küzdött.

Az újpesti ultrák üzentek a klubvezetőknek | 24.hu

Párbeszédet követelnek a drukkerek.

Kreatív Online – Faragó Richard: nem élek a külföldiek bűvöletében

Nincs. Vitray Tamás mondta azt nekünk, amikor elkezdtük ezt az egészet, hogy nincs egy olyan etalon, amire azt mondhatjuk, hogy na, ez a jó kommentátor. Nem lehet megfogni. Alázat kell hozzá, meg szorgalom és sportszeretet − ha nem szereted a sportot, az gyorsan lejön abból, ahogy beszélsz.

Nagy Ádám útja: Serie A-játékos vált a kocsiban ülő dacos fiúból –

Nem mindennapi karrier Nagy Ádámé. A 21 éves középpályás kétszer is majdnem abbahagyta a labdarúgást, ám a Wágner ikrek végig bíztak benne. A nehézségek mellett azonban Spanyolországban, Portugáliában és a futsalban felszedett tapasztalatának köszönhetően az előző két évben villámkarriert futott be, az amatőr futsal NB II-es bajnokságból a Fradin keresztül a válogatottba, az Európa-bajnokságra és a Serie A-ba, a Bolognához került.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a felvásárlás tartja most lázban a sportvilágot

Négy milliárd dollárért vették meg a legdinamikusabban növekvő küzdősport sorozatot. Az Ultimate Fighting Championship [UFC] a semmiből indult és meghódította...

Close