Sportszemle — 2016/07/07 at 06:30

Sportszemle 2016.07.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Dárdai fontos dolgot kért a klubok tulajdonosaitól

Fotó: John MacDougall / Europress/AFP Az Index szemlézte a szerdán megjelenő Forbes Magazint, a magyar kiadásnak interjút adott Dárdai Pál. A portál szemelvényszerűen idéz az interjúból. Dárdai úgy véli, ha az NB I első néhány fordulójában nem mennek ki többen a stadionokba, mint korábban, akkor nem sok értelme volt a válogatott Eb-menetelésének.

Kajak-kenu: Sem a sportoló nevét, sem a tiltott szert nem mondhatják még el | 24.hu

Legalább egy hétbe telik, míg lezárul az ügy.

Ön kinek adná el Nagy Ádámot?

A legutóbbi, nemzetközileg is értékelhető magyar futballsikernél, a 20 év alattiak vb-bronza után még nagyon nehezen lehetett kiszámítani, hogy mi lesz a keret tagjaival. Ahogy előtte, azokban az években is kiszámíthatatlanság jellemezte a magyar futballt és az azt övező közeget, így például Koman Vladimir hiába lett a Sampdoria csapatkapitánya a Debrecen elleni EL-meccsen, gyorsan lejtmenetbe került, és egy oroszországi kitérő után 2016-ra a Diósgyőrig jutott.

Egy erős nőt látok, amikor a tükörbe nézek

Idén a nézők a saját szemükkel is meggyőződhettek arról Budapesten, hogy mennyire sikeresek a magyar nők az edzőtermi sportokban, a WBPF nevű szervezet Európa-bajnokságán ugyanis temérdek dobogós helyezést értek el a mieink. Volt azonban valaki, aki az aranyérmesek közül is…

A FIFA komoly büntetéssel sújtotta az Újpestet | 24.hu

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség egy 2014-es igazolás miatt kizárta a klubot két átigazolási időszakból.

Ihász Kálmán: Évtizedek óta nem volt ilyen jó a válogatott hozzáállása, mint most

2016-07-06 16:22:14 Magától értetődő, hogy egy nyolcaddöntős kiesést követően boldogságban úszó emberek ezrei ünnepelnek a Hősök terén, miközben 1964-ben a bronzérmes válogatott szereplése (az elődöntőben az Ihász Kálmán nélkül felálló magyar válogatott a rendező Spanyolországtól kapott ki 2-1-re hosszabbítás után, míg a bronzmeccsen a mieink – már Ihásszal a kezdőcsapatban – 3-1-re győzték le a dánokat ugyancsak hosszabbítás után) kimondott kudarcnak számított Magyarországon?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.07.06.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close