Sportszemle — 2016/07/04 at 06:30

Sportszemle 2016.07.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Tabukat döntött a válogatott, de mi jön még?

Az világosan látszik, hogy a magyar labdarúgó-válogatott és a magyar foci közé az utóbbi évtizedekben nem lehetett egyenlőségjelet rakni, mert a válogatott még a sikertelenség ellenére is messze jobban teljesített, mint amit a magyar valóság tudott kitermelni klubszinten és egyéni szinten.

Király mackóalsója múzeumba kerül

Király Gábor világhírű szürke mackóalsója múzeumba kerül. A szombathelyi Savaria Múzeum csütörtökön közölte Facebook-oldalán, hogy a szett a sporttörténeti gyűjtemény része lesz a magyar válogatott hálóőrének kesztyűjével együtt. Július 2-án, szombaton, a múzeumok éjszakáján már meg is nézhetik az érdeklődők.

Elit tenisztornák lesznek Budapesten

Jövőre ATP- és WTA-tenisztornának is otthont ad Budapest. A női elitmezőny 2013 után tér vissza Budapestre, a férfiak pedig még soha nem játszottak

Három magyar hozhatja a történelmi szlovák aranyat

„Azért volt mindegyik más győzelemnél különlegesebb, amikor ezek a gyerekek a dobogó legtetején álltak a tavaly augusztusi világbajnokságon, mert mindkét másik legyőzött egységgel könnyen szót értettek. Ilyen azért nemigen van. Pláne, hogy nem volt szovjet tagországból valók vagyunk” – mondta a komáromi Soós Tibor.

Labdarúgás: itt a válasz a kérdésre, amit már mindenki feltett – NS

Nyilván mindenkiben felvetődött a kérdés, hogy mekkora erőt fejt ki egy átlagos játékos ahhoz, hogy elrúgja a labdát. De szerencsére megvan a válasz! Roberto Carlos franciák elleni lövésének ereje lentebb megtalálható! (Fotó: footballtop10s.com) A livestrong.com cikkében a labdával kezdi az elemzését, megjegyzi, hogy egy labda tömege 1 font, vagyis 0.45 kilogramm körül van, levegővel töltik fel 0.586-1.076 bar közötti nyomásra.

Nagy László szerint parádés a Veszprém csoportja

A Veszprém-Barcelona csatáknak külön történelme van férfikézilabdában, a következő szezonban ennek is láthatja egy újabb fejezetét a közönség. Ahogy a főtábla A csoportjának tagjain végigfut az ember, mindjárt megérti Nagy László szavait, aki a klubja honlapján így nyilatkozott: „Ha egy szóval kellene jellemeznem a csoportunkat, akkor azt mondanám, hogy parádé!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Egyedi digitális élményt kínál a Tour de France

Soha eddig nem tapasztalt digitális élményben lehet része az idei francia kerékpáros körversenyt figyelemmel kísérőknek - ígérik a szervezők. Egy...

Close