Sportszemle — 2016/06/27 at 06:30

Sportszemle 2016.06.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Dzsudzsák elárulta, mire költi a pénzét

Mit reggelizik, mi a kedvenc tévéműsora, milyen órákat szeret, milyen autója van és mire költi a pénzét? Dzsudzsák Balázs a Figyelőnek adott portréinterjút. Napi rutinjáról a török Bursaspor magyar válogatott szélsője elmondta, hogy általában reggel 10-re kell az edzőközpontban lennie, az edzés 11.30-kor kezdődik „A reggelim hagyományos, semmi extra, gabonapehely tejjel vagy tojásrántotta, esetleg omlett teával.

A MOL-Pick Szeged is főtáblás a BL-ben

A szegedi klub a honlapján arról számolt be, hogy szabadkártyáért folyamodott – jövőre erre már nem lesz szükség, mert alanyi jogon két magyar csapat indulhat a BL-ben -, és a kérelmet elfogadták. Ahogy fogalmaznak: tavaly a legjobb 8-ig, míg idén a legjobb 16-ig jutott a csapat, s ez komoly szerepet játszott abban, hogy a főtáblára kerüljenek.

Mi lesz most a Premier League-gel a Brexit után? | 24.hu

Bekövetkezett a Brexit, a britek az EU-ból való kilépésre szavaztak. Ennek sokféle hatása lehet az ottani labdarúgó-bajnokságokra is. Igen, a világ egyik legnépszerűbbjére, a Premier League-re is. Persze ez nem egyik napról a másikra fog bekövetkezni (ha bekövetkezik egyáltalán), 2-10 éves átfutásról is lehet olvasni.

A sportpszichológust is meglepte, hogy focistáink bírják a nyomást

Lénárt Ágota sportpszichológus szerint a magyar fociválogatott sikerének a kulcsa többek között az, hogy a játékosok válláról lekerült a teher, visszafogottan nyilatkoznak, mégis megvan bennük az elszántság, a motiváció. Még abból is tőkét kovácsoltak, hogy idegenben szerepelnek. “A fizikai és a mentális felkészülés együtt adja meg a jó eredményt, amint most a magyar válogatott be is mutatja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

360-fokos képek készülnek a riói olimpiáról

A Getty Images 360-fokban készített majd fényképeket a riói olimpiáról. A világ egyik legnagyobb stockfotó szolgáltatója ezzel egyértelműen a virtuális...

Close