Sportszemle — 2016/06/01 at 06:30

Sportszemle 2016.06.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A magyar lány, aki a kórházból a dobogó tetejére került

Három olimpiai bajnok és három riói reménység reggelire invitálta – mások mellett – az Origót, ahol nem csak azt tudtuk meg, hogy mit esznek edzés előtt vagy ünnepnapon a magyar olimpikonok. Szilágyi Áron, például, elmondta, hogy a riói körülmények, a híresztelésekkel ellentétben, nagyon jók.

Jakabfi: Itthon sokan lenézik a női futballt

A VfL Wolfsburg 26 éves csatára az Amiről még nem meséltem című beszélgetéssorozat hétfő esti rendezvényén, a Pesti Magyar Színház szalonjában felidézte, hogy a Német Kupát háromszor, a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját egyaránt kétszer nyerte meg klubcsapatával, 2013-ban ráadásul a Bundesliga legjobb játékosának választották az edzők és a csapatkapitányok szavazatai alapján.

Férfi kézi BL: „a Kielcének falkavezére volt, a Veszprémnek táblás

Dr. Kárpáti Róbert sportpszichiáter volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának a keddi vendége, aki az MVM Veszprém hatalmas BL-döntőbeli leolvadásáról beszélt. A szakember szerint a rendkívül komoly múlttal bíró veszprémi játékosok személyisége túlnőtt Xavier Sabaté vezetőedzőén, és míg a magyar csapat időkérésénél mindenki egyszerre beszélt egy táblás ember körül, addig Talant Dujsebajev falkavezérként fanatizálta a játékosait.

Három gyereket szeretne Hosszú Katinka

A világ legtöbbet versenyző úszója, a 27 éves Hosszú Katinka szorosabbra fűzte a kapcsolatát a BiotechUSA táplálék-kiegészítő céggel, ötéves szerződést írt alá, reklámarc lett, és adott egy terjedelmes interjút is. Ennek főbb megállapításai. A londoni olimpia után kihagyott két hetet, azóta viszont nem volt olyan nap, amikor ne edzett volna Motiválja a rajongók szeretete: a Komjádiban egy kislány nézte végig az edzésemet, csendben figyelve a lelátóról.

Ennyit még sosem változtak a futball szabályai

Júniusban életbe lép a labdarúgásban a szabályalkotó testület 95 új, illetve átszövegezett, lerövidített, érthetőbbé tett szabálya. Akad köztük furcsa is, de a legtöbbnek értelme és látható célja van. Többek között hozzányúltak a les, a 11-es, a kiállítás és a pályán ápolás szabályozásához.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Imázskampányt indítottak a britek, hogy közelebb hozzák a teniszt a hétköznapi emberekhez

A kampány egy kétéves stratégia része, amelyet a tenisz brit irányító szerve dolgozott ki. A cél, hogy minél többen teniszütőt...

Close