Sportszemle — 2016/05/31 at 06:30

Sportszemle 2016.05.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ilyen rettenetes kéziélményünk még nem volt

2000-ben az olimpia, 2003-ban a világbajnokság döntőjében veszített agyonnyert mérkőzést a magyar női kézilabda-válogatott, de ezeken a meccseken is túltett, hogy a Veszprém férficsapata a hajrában kilencgólos előnyt leadva büntetőkkel elbukta a férfi BL fináléját a Kielce ellen. A magyarok az utolsó 14 és fél percben kilenc lövést rontottak, és technikai hibákat is elkövettek, de nem fogják a fáradtságra a vereséget.

A Red Bull Ricciardo-szívatásánál csak a magyarázata cikibb

Csapata, a Red Bull Racing idétlen hibája miatt veszítette el a monacói győzelmet Daniel Ricciardo: második, utolsó kerékcseréjénél nem voltak ott a kerekek, amikor kiállt a depóba, emiatt 9 másodperccel tovább vesztegelt. A pályára így épp Lewis Hamilton mögé tért vissza, akinél bár sokáig gyorsabb volt, a szűk utcai pályán képtelen volt megelőzni, így csak második lett.

Hosszú és Kovács Ágnes is bekerült az amerikai álomcsapatba

Az olimpiai bajnok Kovács Ágnest és a többszörös világbajnok Hosszú Katinkát is beválasztották az elmúlt száz év legjobb úszóit és műugróit felvonultató álomcsapatba az Egyesült Államok egyetemi PAC-12 konferenciájában. A Pac-12 Sports Report által közzétett csapatban 26 úszó, 6 műugró és egy edző kapott helyet, a tagokat edzőkből, versenyzőkből és szakírókból álló 25 fős testület választotta meg.

Ennyi sportolót támogat idén a Mol

A Mol Új Európa Alapítvány eredményhirdetésén a fiatal tehetségeknek Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakos adta át az elismerő okleveleket – tájékoztatta a cég az MTI-t. A programban eszközvásárlásra vagy útiköltséghez igényelhettek támogatást azok a tinédzserek, akik hazai vagy nemzetközi versenyeken jó eredményeket értek el, s további fejlődésükhöz anyagi támogatásra van szükségük.

Kreatív Online – Kreás hallgató készíti a Kékszalag arculatát

Ahogy a 2017-es Vizes Vb arculati pályázatát megnyerő Hetsch Ferenc, Páncsity Lídia is kimagasló eredményt ért el abban az évfolyamban, ahol tömegrendezvényeknek terveztek komplex arculatot és kampányt – írja a Krea közleménye. Munkát a fiatal grafikus véleményezésre elküldte a vitorlázók sportági szervezetének, ahol annyira megtetszett az anyag, hogy úgy döntöttek, bevezetik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Zlatan Ibrahimovic ruházati márkát indít

Június 7-én mutatják be a svéd válogatott labdarúgó kollekcióját Párizsban. A sportruházatra fókuszáló márka az A-Z nevet kapta. Zlatan elmagyarázta...

Close