Sportszemle — 2016/05/09 at 22:14

Sportszemle 2016.05.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Apámat megalázták, anyám nyugdíjából bundáztam

„Ha nincs az a szovjetek elleni vitatott gól, talán minden másként alakul. Akkor megnyerjük a meccset, esetleg kijutunk az Eb-re, én pedig itthon maradok. Bajnoki címeket nyerek, és ott leszek a vb-n. Nem így lett. Mert 2-2 lett Tbilisziben. Egy pont hiányzott az Eb-hez. Nekem az az egy válogatottság jutott 1979 májusában, 75 ezer néző előtt.

Jövőre fizetnek a légiósaik után a kéziklubok

A következő szezonban változik a férfi és a női kézilabda NB I lebonyolítási rendszere: mindkét bajnokságban 14 csapat küzd majd egymással, oda-visszavágós rendszerben. A szövetség bevezeti a légióskorlátozást is, fizetniük kell a kluboknak a külföldiek után. A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) hétfői közleménye szerint a nőknél 26 fordulót követően hirdetnek győztest.

Orbán Viktor sportújságírókkal találkozott

A megbeszélésen a sportújságírók küldöttségének tagjai részletesen bemutatták a kormányfőnek a több mint hatszáz tagú MSÚSZ elnökségének programját, a sportújságíróknak az elmúlt évtizedekben alaposan megváltozott munkáját, társadalmi státuszát, írja az MTI. Szöllősi György átnyújtotta a meghívót a kormányfőnek az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálára, amelyet 2017.

A magyaroknak tapsoltak Cipruson: világbajnok az íróválogatott!

2016-05-09 18:23:59 A magyar íróválogatott mindenkit maga mögé utasított Cipruson, és megnyerte az író-világbajnokságot. A tornagyőztes magyar író-válogatott (Fotó: Facebook) Idén május 6-8-a között Magyarország részvételével rendezték a török fennhatóság alatt álló, de hivatalosan az ENSZ által el nem ismert Észak-ciprusi Török Köztársaságban, Famagusztában a Futball Határok Nélkül elnevezésű író-világbajnokságot.

Világos, miért vannak itt a magyarok a hoki-vb-n

Két vereséggel kezdte a magyar jégkorong-válogatott Szentpéterváron, az A-csoportos világbajnokságot. Szlovákiától 4-1-re, Kanadától 7-1-re kapott ki. Ez önmagában nézve szörnyűnek tűnhet, de az eredmények mögött van valami, ami miatt mégis nagy reményekkel várjuk a következő egy hetet .

Dárdai Pálban egész Berlin vakon bízik

Dárdai Pál legendája tovább íródik Berlinben. A 40 éves magyar vezetőedző idén eljutott a Herthával a Német Kupa elődöntőjébe, a bajnokságban hetekig a harmadik helyen állt a csapat. Bár a Hertha a hajrára elfáradt, de így is hihetetlen szezont produkál, biztos, hogy ott lesz a nemzetközi kupában.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Nemzetközi Sportdöntőbíróság sem adott neki igazat, Platini lemond az UEFA elnökségről

Michel Platini számára kedvezőtlen döntést hozott a Nemzetközi Sportdöntőbíróság. Csökkentették ugyan az eltiltását, de a büntetése érvényben marad, ezért lemond...

Close