Sportszemle — 2016/05/06 at 06:30

Sportszemle 2016.05.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Afrikában csodájára járnak a magyar stadionépítésnek

Együttműködést akar kialakítani, ezért háromnapos tanulmányúton vesz részt a Kameruni Labdarúgó Szövetség vezetősége Magyarországon. Tóth László edző, a Mezőkövesd szakmai igazgatója, aki a kameruniakkal tervezett közös edzőtáborok szervezője, elmondta, a magyar futball történetében egyedülálló a találkozó, mivel a kameruni szövetség vezetői közül eddig senki nem látogatott Kelet-Közép-Európába, és soha sem futballozott Magyarországon kameruni csapat.

Sziklafalat kell feltörnie a Győrnek a BL-ért

A sérülések által tönkretett 2015-ös szezon után újra ott van a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében a Győri Audi ETO KC. A Final Fourt most is Budapesten rendezik, és Eduarda Amorim, a Győr brazil sztárja szerint a mostani csapat még a 2014-ben BL-győztesnél is jobb.

Fülöp Mártonnak méltóbb emlékművet aligha állíthattak volna

Nehéz lenne vitatkozni Kovács Róbert kőbányai polgármester szavaival: „Emléket állítani sokféleképpen lehet, van, aki szobrot kap, másokról utcát, sőt várost neveznek el. De ahogy Fülöp Márton családja állít emléket Marcinak, az mindnél előbbre való, mert nemes, jótékony célt szolgál.”

Hertha: sokkoló hír jött, magyarázat nincs – NSO

Kerekasztalt tartott szerdán Berlin város szenátusa, az Olimpiai Stadion üzemeltetője és a Hertha BSC vezetősége, s a fővárosi aréna jövőbeni bérleti díja volt a fő téma. Az üzemeltető majdnem a duplájára emelné a bérleti díjat, ez pedig Michael Preetz klubmenedzser elmondása szerint teljes sokként érte a Herthát.

Azért a víz az út – kajakos kiállítás nyílt

Sportágtörténeti kiállítás nyílt csütörtökön a budai Allee bevásárlóközpontban abból az alkalomból, hogy idén ünnepli fennállása 75. évfordulóját a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ). Az épület földszinti átriumában felállított csónakházban az érdeklődők legendás sportolók relikviáit, érmeit, különböző díjait tekinthetik meg, egy külön sarokban pedig a lapátokat és azok fejlődését lehet megcsodálni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.05.05.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close