Sportszemle — 2016/04/26 at 06:30

Sportszemle 2016.04.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


http://index.hu/sport/motorsport/2016/04/25/zengo_motorsport_ficza_ferenc_nagy_daniel_interju/

Szponzora akadt a Leicester kabalájának

A Leicester City futballcsapatának idei szárnyalása olyannyira csábító a szponzorok számára, hogy az egyik támogató már nem is a játékosokat, hanem a kabalafigurát célozta meg. Filbert, a csapat rókája ezentúl Puma cipőkben buzdítja a közönséget.

A kitartás diadala – benzinkutasként kezdte, ma a legjobbakkal vers

Mélanie Astles a hétvégén történelmet írt azzal, hogy első női pilótaként bemutatkozott a Red Bull Air Race mezőnyében. A 33 éves, ötszörös francia műrepülőbajnok már kislányként a fejébe vette, hogy repülni szeretne, és ettől egyetlen akadály sem tudta eltéríteni. A spielbergi futamon beszélgettünk vele kitartásról, az esélytelenség leküzdéséről és jövőbeni céljairól – tanulságos történet.

A krupié, aki a Fradi legkeményebb védője volt

„A szerdai az egyetlen szabadnapom, ezért csak akkor tudunk találkozni, máskor nem érek rá, az éjjeli munka után nap közben mindig alszom, pihenek. Különben nem lenne friss az agyam.

Mata nem tudja, miért keresnek annyit a futballisták

A világ- és Európa-bajnok Juan Mata szerint a profi futballban irreális fizetések vannak, a játékosok pedig burokban élnek. A Manchester United támadója a spanyol televízió Salvados című műsorában mondta el véleményét. “Ezen a szinten a labdarúgás hihetetlenül jól fizet, az egész olyan, mintha burokban élnénk. A társadalom nagy részéhez képest mi őrült összegeket keresünk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Szurkolói élmény meetup beharangozó a DIGI Sporton

Ma reggel dr. Jánosy Zsuzsanna, a BrandTrend társtulajdonosa és ügyvezetője, és Tóth Balázs a meetup moderátora vendégeskedtek Szombathy Pálnál a...

Close