Sportszemle — 2016/04/13 at 06:30

Sportszemle 2016.04.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


FTC: sikertelenek voltak az egyeztetések a kint maradó szurkolókkal

A Ferencvárosi Torna Club közleményt jelentetett meg hivatalos honlapján a szurkolói egyeztetésekről. Az alábbiakban olvashatják a fradi.hu-n megjelent tájékoztató írást. Minden marad a korábbi mederben a Fradi stadionjában? (Fotó: Veres Viktor) „Az FTC tájékoztatja minden szimpatizánsát, hogy sikertelenül zárultak az egyeztetések a klub és az elmúlt másfél évben a kint maradást választó szurkolók megbízottjai között.

Gumicsizma-hajítással és traktorhúzással is tehet egészségéért

Április 28-ig lehet nevezni az idei Kihívás Napjára. Magyarország legnagyobb szabadidősportos megmozdulásán a településeken kívül 2016-ban sportszerkesztőségek, tűzoltóparancsnokságok és cégek is versenyeznek majd május 25-én. Czene Attila, a Magyar Szabadidősport Szövetségének elnöke szerint a tavalyinál is több résztvevőre, 800 000 emberre számít a Magyar Szabadidősport Szövetség a Kihívás Napján, amelynek célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára.

Rengetegen látogattak el a manchesteri Puskás-kiállításra | 24.hu

Az angol Nemzeti Futballmúzeumban a szeptember 2-i megnyitó és a kiállítás március 15-i zárónapja között 276 247 látogató tekintette meg a Puskás Intézet gyűjteményéből rendezett tárlatot.

Babos: Egyelőre nem tudok az olimpiára gondolni | 24.hu

Babos Tímea ugyan már az első negyedévben elérte az esztendő végére kitűzött célt, a legjobb negyvenbe kerülést a teniszezők egyéni világranglistáján, de elmondása szerint nem elégszik meg ezzel, még előrébb akar lépni.

Foci Eb 2016: Eb 2016: az Iszlám Állam támadást rendelt el a torna idejére?

Francia lapértesülés szerint az Iszlám Állam terrortámadásokat tervez a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt. A Liberation beszámolójából kiderül, a hír a 31 éves Mohamed Abrinitól származik, akit múlt héten kaptak el Belgiumban a brüsszeli reptéri terrortámadásokat követően. A forrás Abrinira hivatkozva azt írta, hogy a 2016-os Eb idejére is terveztek támadásokat.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Dübörög az eSport

Négy, vastagkeretes szemüveget viselő, hosszú hajú srác, egy zárt helyiségben, hálózatban összekötött számítógépeken, valamilyen lövöldözős vagy stratégia játékot játszik. Nos,...

Close