Sportszemle — 2016/04/05 at 06:30

Sportszemle 2016.04.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


“A Fradinak a politika mindig csak ártott” | 24.hu

Dr. Springer Miklós beleszületett Ferencvárosba. A szó valamennyi értelmében. Csoda, ha akár a vérét adná érte? A Fradi szombaton elnyert 29. bajnoki címe apropóján majd’ egyszázadnyi futballtörténelmet oszt meg a 24.hu-val, de nem csak zöld-fehér szemüvegen keresztül.

Egy sportág, amiben a szegedi csapat a világ legeredményesebbje

A nem olimpiai sportágak kommunikációs csapatának hétfői közlése szerint a szegedi tekések a németországi Final Four vasárnapi döntőjében a vendéglátó Bamberget győzték le 7-1-re, így elhódították a trófeát. „Nagyon erősen kezdett a Bamberg, az volt a szerencse, hogy az első ötven, hatvan gurításban tartottuk velük a lépést.

Futballvilágsztárok az offshore-botrányban

A futball is keményen érintett a vasárnap kirobbant offshore-botrányban. Michel Platini UEFA-elnök mellett olyan – nem csak aktív – futballisták is bajba kerülhetnek, mint Lionel Messi, Leonardo Ulloa vagy Ivan Zamorano, de legalább húsz nagynevű klub egykori vagy mostani vezetője is izgulhat. Legalább húsz világhírű labdarúgó és több neves futballklub érintett lehet a vasárnap kirobbant nemzetközi offshore-botrányban.

Babos: Újabb mérföldkőhöz érkezett a pályafutásom

A 22 éves játékos – akinek eddigi legjobbja a 44. hely volt – annak köszönheti előrelépését a 49. helyről, hogy a múlt héten a nyolcaddöntőig jutott Miamiban. Honlapja szerint 2012. február 27-én került a top 100-ba: a monterreyi verseny megnyerésével a 107. helyről lépett a 68.-ra.

Foci a barátságért: Debrecen képviseli hazánkat | 24.hu

A Debreceni Labdarúgó Akadémia kapott meghívást idén programba, amelyben 32 ország vesz részt.

FTC: Orosz a szurkolókról, Doll és Böde jövőjéről, a csoportkörről

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a bajnoki cím biztossá tétele után az NB I-es mezőnyről, Thomas Doll és Böde Dániel jövőjéről, a nyári erősítésekről és a csoportkörbe jutásról is beszélt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

2016: Futball-Eb, olimpia és a magyar sportmédia főszereplői

A közvélekedés szerint a nagy nyári sportesemények extra bevételt jelentenek a médiatulajdonosoknak. Hazánk két legérdekeltebb cégét kérdeztem arról, hogy a...

Close