Sportszemle — 2016/04/01 at 06:30

Sportszemle 2016.04.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Jégkorong: magyar lett a Volán hokisa, ott lehet a vb-n – NSO

A Fehérvár AV 19 jégkorongozója, Wehrs Kevin letette a magyar állampolgársági esküt, így minden akadály elhárult, hogy a hátvéd ott legyen a májusi, oroszországi A-csoportos világbajnokságon – olvasható a szekesfehervar.hu-n. A Egyesült Államokban született Wehrs Kevin Daniel 2014 szeptemberében került Székesfehérvárra, ahol egy tízhetes próbajáték után szerződtették.

Földindulást hozna a Premier League-ben a brit kilépés az EU-ból

Radikálisan megváltozhat az angol futball, ha a britek kilépnek az Európai Unióból. Az Egyesült Királyság választói június 23-ra kiírt népszavazáson döntenek a brit EU-tagságról. “Ha a britek kilépnének az EU-ból, az sokkal nagyobb hatással lenne a futballra, mint ahogy azt az emberek elképzelik. A Premier League-játékosok felének például munkavállalási engedélyre lenne szüksége.

Budapestre költözik az Oxford-Cambridge | 24.hu

Május 7-én negyedik alkalommal rendezik meg a Dunai Regattát a budapesti Műegyetem rakparton, ahol a rajtvonalnál a két nagy múltú angol egyetem hajói is ott lesznek.

Magyar is alig maradt a legendás múltú csapatban

A szurkolók és a helyi legendák is ­értetlenül állnak a jelenség előtt: „romantikus” múltú olasz többségi tulajdonos és itáliai edző irányítja a Tatabánya futballcsapatát, miközben a játékosok között is alig akad magyar az NB III Nyugati csoportjában. Amadio – Herasz, Javier Rosa, Pe­lagiasz – Portilla, Kopunek, Romero Litwin, Bottone – Rocchi, Giordano, Aguero.

Legendák vb-je: Puskás legyőzte CR-t, őt szavazták a legjobbnak! –

Puskás Ferenc minden idők legjobb futballistája – erre az eredményre jutottak a goal.com-nál, amelynél az utóbbi napokban a „Legendák világbajnoksága” elnevezésű szavazáson próbálták kideríteni, ki a világ legjobbja. A döntőig nem akármilyen neveken jutottak túl a finalisták, Puskás Marco van Bastent, Diego Maradonát és Zinedine Zidane-t gyűrte le, míg Cristiano Ronaldo a brazil Ronaldót, Paolo Maldinit, majd Lionel Messit múlta felül.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.03.31.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close