Sportszemle — 2016/03/25 at 06:30

Sportszemle 2016.03.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Cirkusz, nem kosárlabda: mióta létezik a 3 pontos, és miért utálják?

Cirkusz, nem kosárlabda: mióta létezik a 3 pontos, és miért utálják? – Vannak, akik elégedetlekednek az NBA-ben a hárompontos vonal miatt, ami amúgy nem is annyira régi szabály. Jelenleg Curry a mestere, 300 fölött jár ebben a szezonban, ez pedig az ellenfeleknek pont elég, hogy valamit kezdeni akarjanak vele.

Ez már emberkísérlet! – Interjú a Magyar Antidopping Csoport vezetőjével

Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője nem ért egyet azokkal, akik szerint minden élsportoló doppingol, a magyar sportolókon pedig látja, hogy vannak tiszták, noha épp most derült fény egy idei esetre. Nonszensznek tartja, hogy Marija Sarapova tíz évig kapott egy olyan szert, amelynek a szedését a gyártó csak pár hétig javasolja.

FTC: felfüggesztették a kitiltásokat – hivatalos – NSO

A Ferencváros labdarúgócsapata közleményben tudatta, hogy felfüggesztette a stadionból kitiltott szurkolók elleni intézkedéseket. Az alábbiakban a fradi.hu-n megjelent közleményt olvashatják. Egy fradistát sem zárnak ki a bajnoki cím ünnepléséből (Fotó: NS-archív) „A Ferencvárosi Torna Club vezetése úgy döntött, megteremti annak lehetőségét, hogy a 12 éve annyira várt, 29.

Dárdai: Engem is meglep, mennyi csapat keresett meg

Magam is meglepődök, annyi ajánlatot kapok – mondta Dárdai Pál, a Hertha BSC edzője a 11FREUNDE magazinnak adott interjújában, melyet a Berliner Tageszeitung szemlézett. Persze gyorsan hozzátette, hogy nem nagyon foglalkozik az ajánlatokkal, az egyik fülén be, a másikon ki, a fő célja ugyanis az, hogy Német Kupát nyerjen a berliniekkel, ráadásul a fiai is a Herthánál játszanak, a családja is boldog és ő is jól érzi magát a csapatnál.

A FIFA-nál minden változatlan

Sajátos szerződést kötött a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség. A FIFA egy kínai céggel kötött minden bizonnyal rendkívül jövedelmező szerződést, ám az ügylet hátterében Sepp Blatter unokaöccse állhat. Ez azt sugallja, a FIFA még messze van attól, hogy átlátható intézménnyé váljék.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Drónversenyből és robotfociból rendez világjátékokat Dubai

Jön a World Future Sports Games, a futurisztikus, technológia alapú sportok találkozója. A cél az innováció, a kutatások és a...

Close