Sportszemle — 2016/03/23 at 06:30

Sportszemle 2016.03.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A FIFA a 2006-os német vb-t sem védi tovább

Az elnökváltás után a FIFA folytatja a gyanús világbajnoki pályázatok feltárását: a szövetség etikai bizottsága kedd délután bejelentette, hogy a 2006-os németországi futball-világbajnokság pályázata miatt vizsgálatot indítottak a német futball több befolyásos embere ellen.

Távozik a sikerelnök: Görbiczék Kelecsényi nélkül folytatják

A klub keddi közleménye szerint “az elnökség az egyesületet a jövőben más vezetési struktúrával és a klubmenedzsmenten belüli differenciáltabb munkamegosztással kívánja irányítani, melyben Kelecsényi Ernő nem kíván részt venni. Ezért elnöki mandátuma lejárta előtti lemondással lehetővé teszi, hogy az elnökség már most megkezdhesse az új vezetési struktúra kidolgozását.”

„Minden nap le kell győznöm a félelmet” – ilyen egyetlen profi snow

Gyarmati Panka januárban történelmi sikert ért el azzal, hogy első magyarként világkupát nyert havas sportágban. A 23 éves snowboardos hosszú évek kemény munkájának eredményeként jutott el arra a pontra, hogy most már merészebb célokat is kitűzhet maga elé. Imádja, amit csinál, de nap mint nap le kell győznie a félelmet ahhoz, hogy megmutathassa az embereknek, mire képes.

Beduin sátortáborokba dugnák a szurkolókat a katari vb-n

Akár beduin stílusú sivatagi táborokban is lakhatnak majd a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságra érkező szurkolók a szervezők tervei szerint. A vb-re közel félmillió szurkolót várnak a szervezők és a FIFA álláspontja szerint túl kevés a rendelkezésre álló szálláshely.

Kreatív Online – A szív is készül a riói olimpiára

A Visa az egyik szponzorja az augusztusban kezdődő olimpiai játékoknak, az ezt promotáló reklámjukat a londoni Saatchi & Saatchi csinálta meg, rendezője Juan Cabrol volt. A mozikban, a Youtube-on és a Facebookon futó, jó ritmusú reklám egy angol tízpróbázó napi rutinja köré van felépítve: Ashely Bryant edzésre megy, gyakorlatokat csinál, fürdik, pihen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

DVSC: belga színekbe borult a Nagyerdei Stadion

A ma reggeli brüsszeli robbantások áldozatainak emlékére Debrecenben a Nagyerdei Stadiont a belga nemzeti színekkel világították meg az este folyamán.

Close