Sportszemle — 2016/02/25 at 06:30

Sportszemle 2016.02.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Fél lába van, nagyot ugrik, ezért egyre többen utálják | 24.hu

Vajon indulhat-e Markus Rehm, a jobb lábán térd alatt amputált távolugró a riói olimpián az épek közt? Vajon előnyt élvez-e a protézise által, vagy sem? Ez itt a kérdés, vagy más?

Átvariálják az F1-időmérőt, izgalmasabb lehet a futamnál

Genfben találkozott kedden az Forma-1 csapatfőnökeiből és vezetőiből álló F1-bizottság, és egyhangúan döntött az időmérő lebonyolításának gyökeres megváltoztatásáról. Eszerint maradnak a harmadok, csakhogy minden autónak pályán kell maradnia, amíg ki nem esik. Azaz az első harmad 16 perces lesz, és 7 perc után kiintik azt a pilótát, aki a leggyengébb időt futotta, majd 90 másodpercenként kiintik a leglassabbat, mígnem 15 kocsi marad.

Értékes sportrelikviák Kaposváron

Nemzetközi szinten is kiemelkedő eredményeket elért, Kaposvárhoz kötődő sportolók relikviáiból nyílt kiállítás szerdán a somogyi megyeszékhelyen. Dér Tamás alpolgármester elmondta, a Fő utca 12. szám alatti Anker-házban berendezett tárlat a Jutasi Róbert sportújságíró által két évtizede alapított Somogyi Sportmúzeum gyűjteményének válogatott darabjait mutatja be a látogatóknak.

Világcég szállt be a magyar vízilabdába | 24.hu

Az OMV olajipari vállalat belépett a magyar vízilabda utánpótlásának támogatói közé.

A sportág utolsó 12 olimpiai kvótája talál gazdára Győrben – NSO

A sportlövők négynapos, győri Európa-bajnokságának versenyei közül fokozott figyelem övezi az olimpia programjában szereplő számokat: a női és férfi pisztolyosok, illetve puskások küzdelmét. Az utolsó kvalifikációs versenyen tizenkét riói kvóta talál gazdára. A szövetségi kapitány szerint három-öt érem megszerzésére van esély, Péni István (képünkön) nyomás alatt versenyezhet(Fotó: Földi D.

Puskás is helyet kap a FIFA-múzeumban

Utolsó frissítés: Két Puskás Ferenchez köthető emléktárgy is megtekinthető lesz a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szombaton nyíló zürichi múzeumában. Az 1954-es és az 1962-es világbajnokságot bemutató tárlathoz járultak hozzá egy-egy tárggyal a Puskás Intézet – mondta Szöllősi György igazgató.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ilyen élmény lehet a PSG meccsnapjának részese lenni

Egy különleges videót tett közzé a PSG a YouTube csatornáján. Az eseményeket a hagyományostól eltérően nemcsak egyetlen kameraállásból nézhetjük meg,...

Close