Sportszemle — 2016/02/19 at 06:30

Sportszemle 2016.02.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Storck nekimegy a focireformnak is

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a Bernd Storck vezette sportigazgatóság vezetésével egy új, megyei szinten működő tehetségfejlesztő programot indított el – adta hírül a szövetség hivatalos honlapja. A projekt célja, hogy a 12-14 éves korosztály legtehetségesebb hazai labdarúgói egységes, minőségi képzést kapjanak, és 15 éves korukra már a megfelelő technikai, taktikai, fizikai készségek birtokában álljanak az első szövetségi szinten működő utánpótlás-válogatott, az U15-ös együttes rendelkezésére.

Miért derogál Hosszú Katinkának az országos bajnokság?

Hosszú Katinka megint kiakasztotta az úszószövetséget, ezúttal azzal, hogy talált jobb elfoglaltságot az országos bajnokságnál. Pedig most már van olyan medence, amit tavaly hiányolt. Nincs viszont igazi vonzerő: sem pénzdíj, sem valódi tét. Kiss László szövetségi kapitány kedden azt mondta, a magyar úszósportban van egy olyan íratlan aranyszabály, amely szerint egy adott világverseny előtt az úszóknak el kell indulniuk az országos bajnokságon (ob).

Ismét egy óriási előrelépés a labdarúgás világában | 24.hu

Ennek a listának világszerte örülnek.

Real: CR őrült összeget tett zsebre egy néhány órás munkáért – NSO

Cristiano Ronaldo rengeteg pénz keres játékával a Real Madrid labdarúgócsapatánál. De vajon mekkora össze üti a markát a pályán kívül? A Football Leaks megszerezte a portugál sztár egyik 2012-es szerződését, amelyet egy mobil- és internetszolgáltató társasággal kötött. Nem akármilyen gázsiról van szó. A Mobily nevű szaúd-arábiai cég és a CR arculati jogaival foglalkozó M.I.M.

Az interneten is megtalálhatóak a Fradi dokumentumai

A legnagyobb magyar közgyűjteményi portálnak számító Hungaricana internetes oldalára a Ferencvárosi Torna Club több tízezer oldalnyi dokumentumát is felrakták, írja az MTI a Budapest Főváros Levéltárában (BFL) csütörtökön rendezett sajtótájékoztató alapján. Markója Szilárd, az Országgyűlési Könyvtár igazgatója elmondta, hogy a Hungaricanán 150 közgyűjtemény összes anyaga megtalálható.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.02.18.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close