Sportszemle — 2016/01/26 at 06:30

Sportszemle 2016.01.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hosszú Katinka titkát megfejtette egy orvos

A szakember a Vasárnapi Híreknek adott interjújában rávilágított arra, hogy Hosszú Katinka (26) nem véletlenül lett a világ egyik legjobb úszója. – Ez 95 százalékban genetika. Azzal nincs mit kezdeni. A maradék 5 százalék az, ami edzéssel, szakértelemmel javítható – nyilatkozta a lapnak Dr. Petrekanits Máté (70).

Australian Openen: David Marrerót bundavád érte | 24.hu

A Lukasz Kubot/Andrea Hlavackova – Lara Arruabarrena Vecino/David Marrero (6:0, 6:3) vegyespáros meccsre érkezett szokatlanul magas fogadási összeg.

A Star Wars-őrület a sportvilágot is felforgatja

És az Éhezők viadala is nagy hatással volt a fiatalokra: Katniss Everdeen miatt kifosztották a sportboltok ijász szekcióit, a jedik pedig őrülten kúllá tették a vívást.

Áhítat és csodálat a kubai edzőtáborban

Január közepén két héten át Kubában edzőtáborozott a Kovács László szövetségi kapitány vezette magyar ökölvívó-válogatott. 2009 óta ez volt a keret hatodik összetartása a trópusi helyszínen, az idősebbek így már szinte törzsvendégként tértek vissza. Az edzések tizennégy napon át komoly fordulatszámon pörögtek.

Nem bírja a repülőt, tíz kilót fogyott az első riói kvótásunk

„A riói felkészülés programját nagyjából már összeállítottuk edzőmmel, Győrik Csabával, és ugyan biztosan lesznek benne változások, de azt eldöntöttük, hogy csak két világkupa-versenyre megyek el, Münchenbe és Rióba”- nyilatkozta az MTI-nek a BHSE sportlövője, aki a 2014-es világbajnokságon sportpisztolyban elért harmadik helyével szerzett kvótát, majd légpisztolyban ötödik lett.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Figyelem, változások esedékesek a kft.-ként működő sportvállalkozások számára!

2016. március 15. napjától valamennyi korlátolt felelősségű társaság (“kft.“) – így a kft. formában működő sportvállalkozás is – köteles a...

Close