labdarúgás, Sportszponzoráció — 2016/01/13 at 09:50

Mostantól ünneplő Kloppot, vagy gólnak örülő Coutinhót is küldhetsz Skype-on a haveroknak

by

Vagy éppen táncoló Sturridge-ot. De nem hiányozhatnak a Liverpool sálas emotikonok sem, a klub és az online kommunikációs platform együttműködésének köszönhetően.

Globális megállapodást kötött a Premier League-ben szereplő Liverpool a Skype-pal. A partnerség keretében a videohívásokra specializálódott online kommunikációs platformon egyedi módon léphetnek interakcióba a szurkolók a klubbal, vagy oszthatják meg egymás között a tapasztalataikat a fanatikusok.

liverpool-skype

A Skype speciális azonosítót biztosít a Liverpool szurkolóknak, akik így akár csoportos chat szobákban beszélgethetnek. Az LFCofficial kontakt felvételével a csapat játékosaival kapcsolatos exkluzív tartalomhoz is hozzáférhetnek, továbbá mérkőzés belépőket, vagy dedikált mezeket nyerhetnek.

klopp-2 sturridge15-2LFCparty-2

A Skype Liverpool témájú hangulatjelek kiadásával is kedveskedik a szurkolóknak. Az első sorozat már meg is jelent, a klub szimpatizánsai ünneplő Klopp, táncoló Sturridge, gólnak örülő Coutinho, passzoló Henderson, valamint különféle érzelmeket kifejező, Livepool sálas emotikonok közül választhatnak, hogy feldobják az online kommunikációjukat.

További újdonságok a Skype Liverpoolnak dedikált oldalán várhatók.

Forrás: liverpoolfc.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.01.13.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close