Sportszemle — 2015/12/17 at 06:30

Sportszemle 2015.12.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Eb 2016: történelmi helyszínek várják a magyar válogatottat

Párizsban december 12-én eldőlt, hogy a magyar válogatott az Európa-bajnokság F csoportjában Portugáliával, Izlanddal és Ausztriával küzd meg a továbbjutásért. Szurkolói szempontból jó hír, hogy a magyar érdekeltségű helyszínekre közvetlen járatot indít a Wizz Air. A légitársaság kifejezetten a három meccs időpontjához igazítja 2016. júniusi különjáratait.

Tavalyhoz képest kevesebben járnak focimeccsre, a kézilabda közönsége nő

A Sportstatisztika.blog.hu rendszeresen készít összefoglalókat a hazai csapatsportok látogatottsági adatairól. A legfrissebb értékelés a magyar klubok 2015/16-os idényét dolgozta fel a szezonkezdettől a november 30-ig tartó időszakban. Nagy meglepetés nincs, a Ferencváros nagy előnnyel vezeti a rangsort, átlag 7662 nézővel. Ez a szám négy százalékkal csökkent a tavalyi – hasonló időszakot átölelő – adatokhoz képest.

Ferenczi Attila: A magyar futballkultúra kivégzése | 24.hu

A futballszurkolók azzal, hogy értői lesznek kedvenc sportáguknak, sokat tehetnek azért, hogy a magyar labdarúgó kultúra újjászülessen.

Nyilasi Tibor az osztrák válogatottról: Nem kell félni tőlük, de…

2015-12-16 10:42:40 Tényleg olyan jó, hogy a második kalapból Ausztriát kaptuk? A helyi futballt kitűnően ismerő Nyíl megmondja a frankót! Jó lenne, ha pár percre beállna… (Fotó: maszol.ro) – Mindenki hozsannázik, hogy a második kalapból Ausztriát kaptuk ellenfélnek. Pedig ne feledjük: Marcel Koller legénysége a selejtezőket 9 győzelemmel és 1 döntetlennel abszolválta, a világranglistán a 10.

Július közepén lesz a budapesti Red Bull Air Race

Július közepén rendezik Budapesten a világ legjobb műrepülő-pilótáinak részvételével a Red Bull Air Race sorozat jövő évi negyedik versenyét, a naptárba pedig két új helyszín is bekerült. A szervezők sajtószolgálatának szerdai közleménye szerint a magyar fővárosban július 16-án és 17-én rendezik a viadalt, amelynek során ismét a Duna felett, a Parlament előtt mérik össze tudásukat a pilóták.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Roborace: a világ első pilóta nélküli autóversenye

A Formula E szervezői újabb lépést tesznek a jövőbe: az elektromos autók versenyéről szóló sorozatba olyan futamokat is beiktatnak, amelyeket...

Close