kosárlabda, Sportszponzoráció — 2015/11/05 at 10:50

Miki egér az Orlando Magic játékosaival kosarazott

by

Persze, a mesefigura nem igazolt az NBA-be, csak azt ünnepelte, hogy a a Disney és az Orlando Magic szerződést hosszabbítottak. Ilyen is csak Amerikában történhet meg.

A Disney Parks és az Orlando Magic is büszke floridai gyökereire, mindkét szervezet sokat tesz a helyi közösségért. Sőt, a jó ügyért közösen is fellépnek, hiszen a Disney World évek óta az Orlando Magic “Champions of the Community” [COTC – A közösség bajnokai] programjának a szponzora.

orlando-magic-mickey-mouse

Ezt az együttműködést hosszabbították most meg, aminek köszönhetően ezentúl a Disney Parks hangsúlyosabb megjelenést kap az Orlando Magic digitális és közösségi média csatornáin, valamint a kiemelt hirdetési felületeket a csapat otthonául szolgáló – és a COTC programban szintén részt vevő – Amway Centerben. A csarnokban található Disney Atrium pedig interaktív élményekkel és videóüzenetekkel folytatja a szurkolók szórakoztatását a mérkőzésre hangolódás során.

Az Orlando Magic és a Disney World tovább dolgozik a floridai közösségért is, az NBA klub fiatalokat támogató jótékonysági alapítványán [Orlando Magic Youth Foundation] keresztül. A szerződés meghosszabbítását Miki egér együtt ünnepelte a Magic játékosaival.

A Disney csoport egyébként több szállal is kötődik az Orlando Magic-hez, a Champions of the Community program támogatása mellett, a csapat hivatalos vidámparkja és a klub hivatalos tengeri hajózási partnere címeket is betöltik.

Forrás: nba.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.11.05.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close