Sportszemle — 2015/10/27 at 06:30

Sportszemle 2015.10.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ecclestone: Végrendelet? Nem kell elkapkodni! – interjú – NSO

Bernie Ecclestone szerdán ünnepli 85. születésnapját, ennek alkalmából interjú jelent meg vele a Formula-1 hivatalos honlapján. Az F1 vezetője kifejtette hosszú és egészséges életének titkát, mesélt azokról az emberekről, akik hatással voltak rá, elmondta, mit bánt meg az évtizedek alatt, de szó esett műgyűjteményéről és a hajáról is.

A magyar focistákat csak nyaktól lefelé készítik fel

Petry Zsolt Bernd Storckkal 40, Dárdai Pállal 60 százalékot adna a magyar labdarúgó-válogatottnak a norvégok elleni Eb-pótselejtezőn. A Hertha kapusedzője szerint egy esetleges Eb-részvétel sem hozna változást a magyar futballban, de nem kritizálni akarja az itthoniakat, hanem bátorítani őket. Szerinte nem meglepő, hogy Király Gábor 39 évesen is véd a válogatottban.

Kemény Dénes: Biztos, hogy sok rossz döntésem volt | 24.hu

Uszodára nem tud pénzt előteremteni, de arra figyel, hogy ha már van medence, akkor legyenek edzők, akik észreveszik a tehetségeket. Hisz a pozitív diszkriminációban, de nem hisz a női kvótában. És nem akar politizálni, mert nem szeret hazudni. Ő maximum odáig jut el, hogy nem beszél.

Torna-vb: Berki fináléja és az olimpiai szereplés is alighanem oda

Berki Krisztián lemarad a glasgow-i olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokság szerenkénti döntőjéről lólengésben, így oda az esély a közvetlen ötkarikás kvalifikációra (az első három között kellene végezni a fináléban), a pótkvalifikációs tesztverseny pedig már nem a szerspecialistáknak kedvez. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar klasszis riói kvalifikációjára minimális az esély.

Százon verik az F1-autókat is, még jó, hogy imádják

Nem csoda, hogy 2014-15-re a ralikrossz lett az egyik legnépszerűbb motorsport, inkább az a meglepő, hogy ez nem korábban következett be, látványban ugyanis semmi sem veszi fel vele a versenyt. A hol murvás, hol aszfaltos pályákon 600 lóerős kocsikkal versenyeznek a pilóták – ezek akár 1,9 másodperc alatt is fel tudnak gyorsulni 100 km/h-ra, amivel simán verik a Forma-1-es kocsikat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Rejtett kamera mutatja az elképedt reakciókat a parasportolók teljesítménye láttán

A 2016-os riói paralimpiai játékok szervezői egy ötletes, ugyanakkor elgondolkodtató videóval szeretnék megváltoztatni azt, ahogyan az emberek tekintenek a fogyatékkal...

Close