Sportszemle — 2015/10/07 at 06:30

Sportszemle 2015.10.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Padlón a magyar boksz

73 ország 260 versenyzője lép ringbe Dohában, ahol kedden megkezdődik a világbajnokság. Erre a tornára már nem lehetett csak úgy benevezni, mint régebben, hanem selejtező volt előtte, és ezeken csak két magyar vívta ki a részvételt: a 75 kilós, olimpiai ötödik Harcsa Zoltán valamint az 52 kilós Csóka Norbert.

Miért vesztettük el a románokat választó Szűcs Gabriellát?

Szűcs Gabriella nem bánta meg, hogy 2008-ban román klubhoz igazolt, de úgy gondolja, aki a sportnak szenteli az életét, annak nem jó érzés, ha elfelejtik a válogatottnál. Három év után végül elfogadta a román szövetség ajánlatát, a magyar kapitány, Németh András egy hetet késett a meghívóval.

A profi futballisták egyharmada depresszióval küzd

Utolsó frissítés: A profit játékosokra sokkal inkább leselkedik a depresszió, mint az átlagemberekre – derült ki egy tanulmányból. Még veszélyeztetettebbek azok a futballisták, akik több súlyos sérülésen vannak túl. A nemzetközi érdekvédelmi szervezet, a FIFPro szerint a profi labdarúgók között jóval gyakoribb a depresszió és a szorongás, mint a társadalom egészét tekintve.

A röplabda a legszexibb csapatsport – mutatunk 10 bizonyítékot! – N

A csinos lányok, a szűk pólók és a rövidebbnél is rövidebb nadrágok sportága.

Megvágják a riói olimpia költségvetését

jövő évi riói olimpia szervezői a Brazíliát sújtó mély gazdasági recesszió miatt úgy döntöttek, csökkentik a játékok költségvetését. A szervezők a nyitó- és záróünnepségre fordított kiadásokat, a nyomtatott anyagok, valamint a több tucat tesztversenyeken részt vevő alkalmazottak számát csökkentik. Sidney Levy, a szervezőbizottság vezérigazgatója elmondta: nagyon szigorú költségvetésről van szó, azonban a nélkülözhetetlen dolgokban nem kötnek kompromisszumot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Miért bringázik Michelisz egy WTCC-versenypályán a Hondásokkal?

A 2016-os szezonban egy érdekes újítást vezet be a WTCC. A csapatidőfutamot a kerékpársportból vették kölcsön, így az új versenyszám...

Close