Sportszemle — 2015/09/07 at 06:30

Sportszemle 2015.09.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kokó: Soha többé magyar-románt!

Az olimpiai és világbajnok Kovács István, ismert nevén Kokó a 24.hu-n vezetett blogjában ezúttal a magyar-román Eb-selejtezőről fejtette ki véleményét. A bokszlegenda véleményét változtatás nélkül közöljük.

Durván divatdiktátor lett az új olasz futballmez

Bemutatták az olasz futballválogatott új idegenbeli mezét. Igen dizájnos a végighúzódó trikolorral, amire mondanánk, hogy ilyen még sosem volt, de az olaszoknál sosem tudni, szívesen nyúlnak vissza 50-60 éves motívumokhoz is. Az biztos, hogy egészen egyedi, ami nélkül egy klassz, de átlagos mez lenne. Így viszont feltűnő, bár ízlése válogatja, hogy tetszik-e.

Aki a nézőtérről beugorva is legyőzött mindenkit

55 éve, 1960. szeptember 6-án halt meg minden idők egyik legjobb vívója, a kétszeres olimpiai bajnok Jekelfalussy Piller György.

A fradisták elfoglalják a Megyeri utat

Egész érdekesen alakul a jövő heti Újpest–Ferencváros rangadó, hiszen a vendég ultrák is ott lesznek a Megyeri úton. Egész pontosan kétszáz méterre a Szusza Ferenc Stadiontól, ugyanis a rendőrség tudomásul vette a szurkolók által szervezett rendezvényt.

Szobrot kapott Ifj. Ocskay Gábor

A fiatalon elhunyt jégkorongozó szobrát szombaton, egy emléktorna megrendezésével együtt avatták fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Liszt, Wagner, Sportmenedzsment

Miről híres Bayreuth? Arról, hogy itt működik Németország legrégebbi sport menedzsment egyetemi képzése. Az oktatás 1985-ben indult és a kezdet...

Close