Sportszemle — 2015/06/12 at 06:30

Sportszemle 2015.06.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kovács-Janics páros: harag nincs, szünet van

Véget ért egy nagy korszak? A hétvégi 1. világbajnoki válogatóverseny után pont került egy nagy kérdésre. A szombati K-2 500 méteren a gerincműtétéjéből visszatérő Douchev-Janics Natasa lapátletétele miatt leállt a kétszeres olimpiai bajnok páros, háromszoros olimpiai bajnokunk a miértekről csak annyit tudott mondani: fejben nem készült fel a válogatóra.

FTC: a vb évében a Fradi stadionja lett a világ legjobbja

Rangos nemzetközi díjat nyert a Ferencváros labdarúgócsapatának otthona, az új Üllői úti stadion. A tavaly nyáron átadott létesítmény az újonnan épült stadionok kategóriájában lett első a The Stadium Business Awardson. A The Stadium Business Awards az egyetlen olyan megméretés, amely teljes spektrumában lefedi a globális stadion szakágazatot.

A halálos tragédia, amely megváltoztatta az autósportot

Hatvan éve történt minden idők legnagyobb autóverseny-tragédiája: a Le Mans-i 24 órás versenyen a Pierre Levegh vezette Mercedes egy ütközés következtében a nézők közé csapódott és 82 ember halálát okozta. A tragédia következtében a Mercedes harminc évre beszűntette gyári motorsport-programját, Svájc pedig betiltotta az autóversenyzést.

Női kézi: Amorim a válogatottban már labdás edzést végez

A súlyos térdsérülésből lábadozó Eduarda Amorim a brazil válogatottban újra labdás edzést végzett, azonban az ugrásokat még elkerüli. A 2014-ben az év legjobb női kézilabdázójának megválasztott átlövő úgy számol, hogy még két hónapra van szüksége, amíg újra százszázalékos állapotban lesz. Amorim újra a csapattal edzett „Boldog vagyok, ez talán a mosolyomból is látszódik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sehol a Barca, sehol a Real, avagy kik a legértékesebb futballklubok?

A friss BL-győztes és triplázó Barcelona nem fért fel a dobogóra, és a Real Madridot is megelőzték ketten. De akkor...

Close