Sportszemle — 2015/04/24 at 06:50

Sportszemle 2015.04.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Itthon már kukába tették, de kimászik: a cél Rio

Gerinc- vagy vállműtét után nem egyszerű a visszatérés, Szabó Franciskának pedig tavaly év végén mindkettőből kijutott. Az U23-as Európa-bajnok, a korosztályából éppen csak kinőtt cselgáncsozónő talpra állt a hányattatásai után; hogy aztán most duplán pechesen maradjon le az Európai Játékokról, ami a dzsúdósok kontinensbajnoksága lesz. Ám ez a meccs talán még nincs lejátszva. S ettől függetlenül remélhetőleg csak kósza ötlet marad, hogy a sportág ígérete tunéziai színekben folytassa a pályafutását. Netalán birkózásban.

MOL volt, MOL nem volt…

A MOL mától közvetlenül támogatja a futballszurkolókat, olcsóbban adja nekik a benzint. Pedig egy évtizede még fontosabb volt a cégnek a horvát foci, Lothar Matthäus akkor a MOL bojkottjára szólította fel a magyarokat. Az idők változnak, a szurkolói hűségprogramot a cég nevében Bajnai egykori szóvivője jelentette be.

KTE: Gréczihez rögtön odamentek pacsizni a bayernesek

Gréczi Mártont nem úgy fogadták a Bayern München 15 éves labdarúgói, mint ahogy Magyarországon szokás az újoncokat. A Kecskeméti Labdarúgó-akadémia U15-ös korosztályának támadója április közepén két napot töltött el a Bayern Münchennél. Török László, az akadémia vezetője már beszámolt az ifjú tehetség németországi kalandjáról, amelyről az utanpotlassport.hu-nak újabb részletekkel szolgált.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.04.23.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close