Sportszemle — 2015/04/20 at 06:30

Sportszemle 2015.04.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kocsis Máté lett a kéziszövetség elnöke

Kocsis Mátét, a Fidesz kommunikációs igazgatóját, Józsefváros polgármesterét választották meg a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnökének. A pénteki küldöttgyűlésen Kocsisnak két tartózkodás mellett szavaztak bizalmat. A korábbi 206-szoros válogatott átlövő, Farkas Ágnes – a Vas Megyei Szövetség elnöke – nem került fel a jelöltlistára.

Angliában meglepődtek, hogy kézimeccsen is lehet szurkolni

Az angol női kézilabda bajnokságban van egy csak magyarokból álló csapat, a London Angels. A klub tavaly megnyerte a másodosztályt, és most az első osztályban is a dobogóért küzd. Pontegyenlőséggel áll a negyedik helyen. A csapatnak lelkes, kint élő magyarokból verbuválódott szurkolótábora is van.

Szekérderéknyi osztrák arany után végre egy magyar

Próféta lett a saját hazájában Mégis él a magyar kosárlabda?! A szerdán befejeződött női döntő négy infarktusosan izgalmas mérkőzése láttán erre a következtetésre juthat újságíró és szurkoló egyaránt, ami különösen biztató két hónappal a nagyrészt honi rendezésű Európa-bajnokság rajtja előtt. Köszönhetően – jelentős mértékben – egy nagyszerű (szak)embernek, a kilencedszer bajnoki címet szerző Sopron edzőjének, Sterbenz Lászlónak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Startup programot indított a Los Angeles Dodgers

Az LA Dodgers baseball klub akcelerátor programot hirdetett meg sporthoz kötődő startupoknak. A kezdeményezéssel a szurkolói élmény növelését szeretnék elérni...

Close