Sportszemle — 2015/03/31 at 06:30

Sportszemle 2015.03.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Indul Görbicz Anita kézisulija

Székelyudvarhelyen bővíti utánpótlásképző rendszerét a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO női kézilabdacsapata, mely az erdélyi város sportiskolájával kötött együttműködést. A győri klub hétfői tájékoztatása szerint a sportiskolával a megállapodást vasárnap írták alá, s a kézilabdasuli Görbicz Anita, a győriek világklasszis irányítójának a nevét veszi fel.

Kirabolták a 102 éves drukkert, kedvenc klubja összedobta a pénzt

Az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Szpartak Moszkva nyolcezer dollárt adományozott a klub 102 éves szurkolójának, miután az idős bácsit kirabolták az orosz fővárostól 1500 kilométerre található otthonában – írja a Russia Today. Micsoda boldogság!

Ortega: Jobb edző lettem Veszprémben

Az MKB-MVM Veszprém kézicsapata első szezonjában egyből megnyerte a regionális SEHA-ligát, a veszprémi hatos döntőben az alapszakasz győzteseként egy gyengébb és egy remek meccs is elég volt a bajnoki címhez. Carlos Ortega edzővel beszélgettünk első nemzetközi kupagyőzelméről és a Veszprém további feladatairól.

Ferrari: Nem szállhatunk el

A semmiből nyerte meg a Malajziai GP-t vasárnap Sebastian Vettel a Ferrarival. Bár két hete harmadik lett a nyitófutamon, a Mercedesekkel nem volt versenyben, ám most minden nagyobb erőlködés nélkül legyőzte azokat. Kétszer cserélt kereket, a mercisek háromszor, és ez már nem fért bele Hamiltonéknak.

Tereprali: porig égő Raptor; Szalayék újabb kihívása

Volt itt minden. Na jó, aprószentek nem potyogtak az égből, de annak sem sok híja volt. Egy Ford Raptor (történetesen a szlovák Jan Ulriché) gyakorlatilag porig égett, az abszolút harmadik helyen álló Renialdo Varelának megállt a motorja a szakasz rajtja előtt, és minden segítő szándék ellenére sem indult újra, egy brit motorosnak (Ian Gandertonnak) eltört a lába, mert elsodorta egy autó, s ami a magyar szurkolókat a legjobban érdekli, Szalay Balázsék a szakasz 101. kilométerénél kénytelenek voltak hosszabban (értsd órákig) elidőzni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az Airbnb lehet a megoldás a riói olimpia szállás problémáira

A riói olimpia hivatalos partnere lett az online lakásbérléssel foglalkozó Airbnb. A szerződés azért jelent hatalmas újdonságot, mert a Nemzetközi...

Close