Sportszemle — 2015/03/18 at 06:30

Sportszemle 2015.03.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Miklós Edit: Olimpiai bajnok akarok lenni

Hazai hó híján, szokásos módon az Alpokban, Garmischban edzőtáborozik Miklós Edit magyar sísztár, aki hamarosan Méribelben lesiklószámban versenyez, ott zárul a világkupaszezon. A sportolóval a Magyar Lelátó sportportál készített interjút.

A Mercedes többet tudott az új szabályokról?

Előnyből indult volna a Mercedes? A Forma-1 Menedzsment (FOM) elnöke, Bernie Ecclestone érdekes nyilatkozottal állt elő: elmondása szerint a németek sokkal szorosabb kapcsolatban voltak a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA) azok kidolgozásakor, mint a riválisok.

NB I: polgármesterek tárgyalnak az MLSZ-szel a kártyáról?

A szervezett szurkolói csoportokat képviselő Szurkolói Iroda szerkesztőségünkbe eljuttatott leveléből az derül ki, hogy több megyei jogú város polgármesterének közreműködésével tárgyalások folynak a Magyar Labdarúgó-szövetséggel (MLSZ) a szurkolói kártya rendszeréről. Mint ismeretes, a múlt héten előbb a Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) fordult nyílt levélben az MLSZ-hez, kérve, hogy vizsgálják felül azokat az intézkedéseket, amelyek a szurkolók egy részét távol tartják a stadionoktól.

Berki: Nagyobb fájdalomra számítottam

Vállműtéte után már túl van az első gyógytornán az olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián, akit kedden délelőtt haza is engedtek a kórházból. A világbajnok elmondta, hogy sebét újra kötözték, már csak egy kis ragasztás van rajta, és egy rögzítő kartartóval hagyhatta el a Sportkórházat, mestere, Kovács István ment érte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hogyan építsd fel a közösségi média stratégiádat a sportban?

Az alábbi (angol nyelvű!) interjúban Adam Bader, a Real Madrid labdarúgó csapatának korábbi közösségi média menedzsere meséli el, hogyan építették...

Close