Sportszemle — 2015/03/11 at 06:30

Sportszemle 2015.03.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Pénz nélkül, éhesen, a túlélésért küzdenek paralimpikonok

A Gerevich-ösztöndíj a professzionális felkészülésre hivatott, de a feltételei és kidolgozottsága nem nagyon vette figyelembe a fogyatékos sport igényeit. Eközben a paralimpiai kvalifikációra esélyes sportolók és sportágak száma nőtt. Rióban már a kajak-kenu és a triatlon is magyar sikerszám lehet.

Harmadszor is elindult a lakossági gimnasztika program

A Magyar Torna Szövetség (MATSZ) aerobik szakága harmadik alkalommal indította el a Magyar Olimpiai Bizottsággal (MOB) együttműködésben létrehozott lakossági gimnasztika elnevezésű programot, amely ingyenes sportolási lehetőséget biztosít az érdeklődőknek.

Majdnem minden adott a Lotus felemelkedéséhez

A hét végén Ausztráliában elrajtol a Formula-1 2015-ös idénye, amelyre a télen kilenc csapat készült megfeszített tempóban. A spanyolországi kollektív teszteken nagyjából kialakult egy erősorrend e csapatok között. A Mercedes kiemelkedik a mezőnyből, mögötte a Ferrari, Williams, Red Bull hármastól várhatunk csatát a harmadik dobogós helyért.

Brazíliában pontlevonással sújtják a játékosoknak tartozó klubokat

A brazil futballklubokat pontlevonással sújtják a jövőben, ha tartoznak játékosaiknak. A helyi szövetség keddi közlése szerint fordulónként három pontot vonnak le az adott egyesülettől mindaddig, amíg nem rendezi adósságát az érintett labdarúgók felé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.03.10.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close