Sportszemle — 2015/02/10 at 06:30

Sportszemle 2015.02.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hosszú Katinka sokkal tehetségesebb, mint gondolja

Hosszú Katinka edzője-férje, Shane Tusup szerint a legjobb, ami az úszónővel történt, hogy lemaradt a dobogóról a londoni olimpián, hiszen így mindent újrakezdhetett. “Az olimpiai negyedik hely a legjobb dolog, ami történhetett vele, és ezt többször elmondtam neki is. Biztos vagyok benne, hogy ha Londonban bronzérmet nyer, akkor most nem lenne ő a magyar Iron Lady.”

Alonso és Schumacher neve a feltételezett adócsalók listáján

Hervé Falciani neve egyre inkább a “jaj, nehogy lebukjunk” mondattal párosul a világ gazdagjai között. Hogy miért? Nos, az elconfidencial.com oldal szerint – hogy csak a sport nagyágyúinál maradjunk -, többek közt Fernando Alonso, Diego Forlán, Valentino Rossi, Michael Schumacher, Flavio Briatore, Heikki Kovalainen, vagy épp Marat Szafin neve is szerepel a genfi HSBC bank ügyfelei között.

Ipsos: a lakosság közel kétharmada támogatná a budapesti olimpiát

A magyar lakosság hatvan százaléka támogatná, ha Budapest megpályázná a nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésének jogát – derült ki a BOM a Magyar Sportért Alapítvány (BOM) megbízásából az Ipsos által egy hónapja elkészített, 1000 fős reprezentatív felmérésből.

Sosem látott rangú nehézsúlyú derbi hazánkban

Február 27-én Budapesten, a Millenáris Parkban egy Magyarországon még sosem látott rangú nehézsúlyú profiboksz-mérkőzésre kerül sor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Szárnyalt a Twitteren az Australian Open

Nagyot robbantott az AusOpen a Twitteren. A verseny ideje alatt 80.000 új követőt szerzett magának, és az #AusOpen hashtaget 813.000...

Close