Sportszemle — 2015/01/02 at 06:30

Sportszemle 2015.01.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Messiás lehet, ha kijuttatja a csapatot az Eb-re

Dárdai Pál, a magyar futballválogatott kapitánya elképesztően népszerű szűkebb hazájában, Berlinben is. A vs.hu összeállításában a Hertha BSC drukkerei emlékeztek az egykori kiváló középpályásra, aki 1997 és 2011 között 297 meccset játszott a berlini csapatban.

Hosszú Katinkára nem lehet jelzőket találni

Hosszú Katinka mind a hat számban, amelyben elindult, győzött, háromban pedig új országos csúcsot állított fel a réunioni évzáró nemzetközi rövid pályás úszóviadal keddi zárónapján.
A Vasas világ- és Európa-bajnoka – akit Magyarországon az év női sportolójának, a nemzetközi szövetségnél pedig 2014 legjobb női úszójának választottak – 100 méter mellen 1:05.60 perces idejével a “legöregebb” magyar csúcsot, Kovács Ágnes 1999. március 4-én felállított 1:07.06-os rekordját adta át a múltnak.

Az olimpiai bajnokból őrnagy, majd mentor lett

Az öttusázó olimpiai bajnok, Martinek János jó egy éve került vissza az öttusához, most már az egyik felelőse, hogy továbbvigyék a lángot, örökítsék a hagyományokat. A lovaglás mindig a kedvence volt, a szilveszteri ügetőn pazar versenyzéssel nyerte a sztárfutamot.

Szilveszterkor rajtol a Barcelona World Race

Nyolc hajó, köztük a Fa Nándor vezette Spirit of Hungary indul az év utolsó napján kezdődő Barcelona World Race vitorlásversenyen. A magyar hajós társa az új-zélandi Conrad Colman lesz a mintegy 24 ezer mérföldes, kikötés nélküli földkerülés során.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.12.30.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close