Sportszemle — 2014/12/30 at 06:30

Sportszemle 2014.12.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Senki nem áll ki Platini ellen

Az UEFA vezető tisztségére december 24-ig lehetett jelentkezni, a határidőig pedig csak a francia sportvezető kandidált a posztra. Platinit 2007-ben választották meg az UEFA elnökének, majd négy évvel később is bizalmat kapott, Bécsben pedig – immár harmadszor – 2019-ig választhatják meg elnöknek.

Ilyen világeseményeket rendezünk jövőre

Több világbajnokságnak, egy Európa-bajnokságnak, világkupa-, illetve Grand Prix-viadaloknak, hagyományosan a Forma-1-es futamnak, s még több, további jelentős versenynek ad otthont jövőre Magyarország. A vb-k sorát áprilisban a budapesti nyílt shidokan karate világbajnokság nyitja, majd augusztusban Gödöllőn IFAA vadászíjász-vb-t rendeznek.

Mit tanulhat a magyar futball Besictől, Mészöly Gézától, Dárdaitól?

Az év végéhez közeledve a Nemzeti Sport Online szubjektív szempontok mentén összegyűjtötte azokat a tanulságokat, amelyek a 2014-es esztendőből megfontolásra érdemesek lehetnek a hazai futballközeg, szakemberek, játékosok, szurkolók számára egyaránt.

Nem sokat javult Schumacher állapota

Tagadta Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere vasárnap este azokat a korábbi értesüléseket, miszerint a korábbi hétszeres világbajnoknál komoly javulást tapasztaltak volna. „Sok időre van szükség. Rengeteg időbe és nagyon kemény harcba fog kerülni a felépülés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

7 márkaérték, amiért a szponzorok imádják Cristiano Ronaldót

Cristiano Ronaldo a Real Madrid csillaga, és a portugál válogatott egyetlen klasszisa… jelenleg, 2014 decemberében. 2009-ben, az akkor rekordnak számító...

Close