Sportszemle — 2014/12/09 at 06:30

Sportszemle 2014.12.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Betiltották a nevét és a címerét a …-nak

A bíróság elvette az FC Steaua București nevét és címerét, ezért a klub hétvégi meccsén már stadionjuk kivetítőjén sem jeleníthették meg ezeket.

A bajnoki címvédő bukaresti klub címerét is le kellett venni, mindössze annyi állt a kivetítőn, hogy hazai.

Drónok válthatják fel a futballbírókat

Franz Beckenbauer szerint a gólvonal-technológia csak az első lépés egy hosszú úton. A kétszeres Aranylabdás úgy véli, hogy a bírókat előbb utóbb drónok fogják váltani a pályán.

A kiscsapatok senkinek sem hiányoznának?

A Caterham és a Marussia sem fog hiányozni a Forma-1-nek, ha 2015-ben a két sereghajtó egyike sem lesz ott a rajtrácson – jelentette ki Jarno Trulli. Az olasz exversenyző szerint a királykategória vezetői akkor követtél el a legnagyobb hibát, amikor „elengedték” a nagy autógyártókat.

Videó: katari vb? – „Nem a tárgyalóasztalnál kell kiharcolni”

Talant Dujsebajev, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a hétvégén Szegeden játszott Bl-meccset a Mol-Pick Szeged ellen klubcsapatával, a lengyel Kielcével. A válogatott élére októberben kinevezett tréner együttese szállodájában exkluzív interjút adott az NSO Tv-nek: beszélt arról, hogy milyen érzésekkel vezette harcba saját csapatát saját játékosai ellen, és arról is, hogy milyen feladatok várnak a válogatottra a közeljövőben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Képregénykiadó vétózta meg a Valencia új logóját

A spanyol La Ligában szereplő Valencia szerette volna felfrissíteni a klub címerét, benne a tradicionális denevérrel. Az új verziót azonban...

Close