Sportszemle — 2014/12/04 at 06:30

Sportszemle 2014.12.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar találmány mérte be a 98-cal szétlőtt kézikaput

A kézis férfiak januári Európa-bajnokságán Nagy Kornél 111-gyel lőtte meg a labdát meccshelyzetben, ez adta az ötletet, hogy a vasárnap Győrben kezdődő női Eb előtt elkérjük és teszteljük ezt a mérőt. Gyors kutatás után kiderült, hogy a tornát kiíró EHF most nem hozza ide a sebességmérőjét. Nem adtuk fel, és kiderült, hogy van egy magyar szabadalom, amely még a radaros mérőknél is jobb, ez az okoskapu.

Planéta lehet az Európa-bajnokság meglepetésembere

Planéta Szimonetta, a Győri Audi ETO magyar válogatott játékosa a december 7-én kezdődő női kézilabda Európa-bajnokságon bebizonyíthatja, hogy végre a felnőttek között is megérett a nagy feladatokra. A fiatal átlövő mesélt az MNO-nak az elvárásokról, Győrbe kerüléséről, atlétikáról, valamint Eduarda Amorim pótlásáról.

A három évvel korábbi 16-szorosára emelkedtek a sportegyesületek támogatásai

A három évvel korábbi összeg 16-szorosára, 24 milliárd forintra emelkedett idén a magyar sportegyesületeknek juttatott direkt támogatások összege – mondta Fábián László, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója az “Egy nap az utánpótlásért” címmel, az Utanpotlassport.hu által rendezett konferencián, a Testnevelési Egyetemen.

F1: az FIA szerint elsősorban Bianchi a hibás a balesetéért

Az FIA nyilvánosságra hozta a Jules Bianchi Japán Nagydíjon történt balesetének vizsgálatáról írt jelentést, amelyből kiderült, hogy a Nemzetközi Automobil-szövetség szerint elsősorban maga a pilóta okolható a baleset kialakulásáért, mert nem lassított eléggé a sárga zászlós figyelmeztetésnél.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Szavazz 2014 sportcsillagaira!

Közeleg a Sportcsillagok Gálaestje, amelyen a sportújságírók megválasztják az év legjobb sportolóit, edzőit és szövetségi kapitányait. A szurkolók pedig a...

Close