Sportszemle — 2014/11/26 at 06:30

Sportszemle 2014.11.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ünnepség a Magyar Labdarúgás Napján

A harminc évvel ezelőtti ifjúsági Európa-bajnok csapatot köszöntötték kedden a Magyar Labdarúgás Napján, amelyet 1993 óta az Aranycsapat Londonban aratott legendás 6-3-as győzelmének évfordulóján tartanak, írta az MTI.

Farkas Péter: Hogy talpon maradtam, kizárólag a családnak köszönhetem

Megjelent a Magyar Olimpiai Bizottság Sport 2014 című kiadványa, amelyben az évben nagy eredményeket elért sportolók – Hosszú Katinka, Berki Krisztián – mellett megszólal az idén augusztusban hétéves börtönbüntetése után szabadult olimpiai bajnok birkózó, Farkas Péter is.

Elindult a Tüskecsarnok honlapja

Két nappal a hivatalos átadó előtt elindult a budapesti Tüskecsarnok honlapja. A beruházást lebonyolító Nemzeti Sportközpontok (NSK) keddi tájékoztatása szerint a tuskecsarnok.hu oldal látogatói minden fontos információt megtalálhatnak Budapest új multifunkcionális csarnokának két évtizedes történetéről, felszereltségéről és szolgáltatásairól.

A világon mindenhol használt edzésmódszert mutattak a magyaroknak

A Coerver edzésmódszert a világ összes nagy futballcsapatánál használják, immár lassan több, mint harminc éve. A honi edzők a Gödöllőn rendezett edzői konferencián ismerkedhettek meg tüzetesebben is a módszerrel. A gyerekek élvezték az edzést, és a végére el is fáradtak, pedig nem volt benne száraz, labda nélküli futás A rendszert a holland Wiel Coerver fejlesztette ki.

Női kézilabda: Lunde nem biztos a győri folytatásban

Katrine Lunde, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának anyai örömök elé néző világklasszis kapusa jelen pillanatban nem biztos benne, hogy a szezon befejeztével is a kétszeres BL-győztes magyar együttesben folytatja pályafutását, mert jelenleg több kérdésben eltérő az álláspontjuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bemutatták a riói olimpia kabalafiguráit

Húsz hónappal a játékok kezdete előtt bemutatták a 2016-os Rio de Janeiró-i olimpia és paralimpia kabalafiguráit. A fantázia szülte lények...

Close