Sportszemle — 2014/11/25 at 06:30

Sportszemle 2014.11.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Egy kóbor kutya 690 km-es extrém esőerdei túrán át követte új gazdáját

Arthur, a kutya szívszorító története az Amazonas-medence esőerdejében kezdődött, jelenleg Svédországban íródik tovább. A kóbor kutyus a világ egyik legkeményebb, 690 km hosszú, extrém körülmények között rendezett teljesítménytúráján találkozott egy svéd csapattal. „Szerelem” volt első látásra, legalábbis a kutya részéről, aki a találkozás pillanatától fogva nem hagyta el új barátait, sáron, hegyen, vízen, minden természeti elemen át követte őket a célig.

Fa Nándor új-zélandi társsal készül a Barcelona World Race-re

Új társsal, az új-zélandi Conrad Colmannal készül a december 31-én rajtoló Barcelona World Race páros földkerülő vitorlásversenyre Fa Nándor. A Spirit of Hungary várhatóan pénteken hajózik ki Triesztből. A május-júniusi New York-i út után számtalan kisebb javítást kellett elvégezni a 60 lábas vitorláson, amelyet két napja tettek vízre az Adrián.

Talán megtudhatjuk Hosszú titkát

A Magyar Iron Lady címmel könyvet jelentetett meg eddigi pályafutásáról Hosszú Katinka. A kötet dedikálással egybekötött bemutató sorozatának első állomása szombaton volt Budapesten, s az eseményen az úszónő amerikai edzője, egyben férje, Shane Tusup, valamint családja körében jelent meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Közösségi finanszírozásból pályázna Párizs az olimpiára

Az ország gazdaságának vergődése miatt szeretnék elkerülni az adókból befolyt pénzek felhasználását, ezért egy szokatlan megoldáshoz nyúlnának a franciák a...

Close