Sportszemle — 2014/10/13 at 06:30

Sportszemle 2014.10.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Trollfoci futballrajongóknak – és -gyűlölőknek

A Twister Média kiadó megjelentette Rekop György humorista és szerzőtársai tollából a Trollfoci című könyvet. A kiadvány 3490 forintos áron, első nekifutásra 5000 példányban kerül piacra. Ebből az alkalomból tartott a könyv kiadója és szerzőgárdája (a Trollfoci honlap kollektívája) Bukarestben sajtótájékoztatót.

A Barca támogatja a szavazást Katalónia függetlenségéről

A Barcelona sportklub támogatja a népszavazást Katalónia függetlenségéről annak ellenére, hogy figyelmeztették: az elszakadás miatt kizárhatják a spanyol bajnokságból. Barcelona az első intézmények között állt ki a döntéshez való jog mellett – közölte a klub egy pénteki nyilatkozatban.

Doppingolt az ausztrál kajakos, a magyar négyesé lehet a londoni arany

Pozitív lett a doppingtesztje az ausztrálok kajakosának, Tate Smith-nek, akit két évre eltilthatnak a versenyzéstől, ráadásul az MKKSZ (Magyar Kajak-Kenu Szövetség) honlapjának információi szerint a versenyző két évvel ezelőtti, londoni mintáját is újraelemezhetik, és ha az is pozitív lesz, akár a magyar kajaknégyesé is lehet a szám olimpiai aranyérme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Egész Európában elismerést váltott ki a csákvári fair play szektor

Az NB II-ből európai hírnévre tett szert a csákvári klub: NB I-es és NB II-es egyesületektől kértek saját címerükkel ellátott...

Close