Sportszemle — 2014/09/12 at 06:30

Sportszemle 2014.09.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar csapat is végigment az Alpok extrém váltóversenyén

A Kovács László, Dósa Richárd, Járdán Zsolt, Nagy László összeállítású magyar csapat idén is teljesítette a világ egyik legnehezebb extrémsport-versenyét, a 27. Red Bull Dolomitenmannt, írja az MTI. A csapat csütörtöki tájékoztatása szerint a megmérettetésen 124 csapat 496 sportolója vett részt, a magyarok összetettben a 85. helyen végeztek.

F1: békén hagyják őket, mert tudják, mit csinálnak – hivatalos

A Nemzetközi Automobil-szövetség hivatalos levélben közölte a csapatokkal, hogy a jövő heti Szingapúri Nagydíjtól már büntetik, ha a versenymérnök az autó vezetésére vonatkozó utasításokat ad a pilótáknak. A tiltás a teljes versenyhétvégére érvényes, azaz az edzéseken sem hangozhatnak el szabálytalan utasítások.

Fekete atlétákat akar Oroszország, hogy sportnagyhatalom maradhasson

Oroszország a sportot mindig is eszköznek tekintette, hogy demonstrálja hatalmát és sikerességét. Atlétikában egy kicsit visszaestek, és most néhány sportvezető úgy látja, hogy csak akkor kerülhetnek újra az élre, ha fekete sportolókat honosítnak.

Nem indulhatnak a skótok az olimpián, ha elszakadást választják

Amennyiben a jövő csütörtöki népszavazáson a választók a Nagy-Britanniától való elszakadásra szavaznak, a skótok valószínűleg lemaradnak a 2016-os riói olimpiáról. A gondot az jelentheti, hogy időbe telne, míg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) felvenné tagjai közé a skót ötkarikás testületet, e nélkül pedig senki nem indulhat skót zászló alatt – olvasható a Magyar Olimpiai Bizottság honlapján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Új sportfogadási játékkal oldaná meg a klubok pénzügyi gondjait a magyar innovátor

A totó és a góltotó keresztezésével – azok előnyös tulajdonságainak egyesítésével – egy új sportfogadási játékot dolgozott ki Berta András,...

Close