Sportszemle — 2014/08/05 at 06:30

Sportszemle 2014.08.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Honnan hová? London és Rio között félúton: olimpiai mustra

Két év múlva kezdődnek a XXXI. olimpiai játékok Rio de Janeiróban – augusztus ötödikén lesz majd a megnyitó -, amiből logikusan következik, hogy két év telt el a feledhetetlen londoni napok óta. Nyolc aranyérem, négy ezüst és hat bronz, Risztovtól Berkiig, Parstól Gyurtáig és viszont, na meg Fazekas Nándi kivédett hetese Izland ellen, Joó Abigél féllábon dobott ipponja, és még megannyi gyönyörű pillanat.

Usain Bolt elképesztő célt tűzött ki magának

A hatszoros olimpiai bajnok jamaikai szupersztár 19,19 másodperccel tartja a rekordot, amelyet a 2009-es berlini világbajnokságon ért el. „Szeretném 19 másodpercen belül lefutni a 200 métert, ez most az egyik nagy célom és a legnagyobb álmom – nyilatkozott Glasgow-ban a 27 éves sprinter a BBC-nek. – Azt hiszem, 100 méteren már eleget futottam.

Anglia: Bojkottálni kell a FIFA rendezvényeket! – Lineker

Az angol labdarúgó-válogatott korábbi támadója, Gary Lineker szerint a nagy országoknak nem lenne szabad részt venniük a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) által szervezett eseményeken addig, amíg nem lesz változás a szervezetben.

Bundakísérlet a magyar rendezésű U19-es Eb-n?

Egy bolgár U19-es játékost őrizetbe vettek fogadási csalás miatt hazájában pénteken, az a gyanú, hogy a Magyarországon megrendezett U19-es Európa-bajnokság mérkőzéseinek végeredményét próbálta meg manipulálni, írja az Az ország futballszövetsége még nem árulta el a játékos nevét, annyit tudni, hogy az első osztályban játszik, de bolgár lapinformációk szerint a Lokomotiv Szófia kapusa, Daniel Ghiaurov lehet az érintett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.08.04.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close